Moderatör: Sai

misafir11

Re: Avatar the Last AİR BENDER

Okunmamış mesaj gönderen misafir11 »

efenim bu gün hava bükersen yarın suyu da bükersin. eğer suyu bükersen kanı da bükersin ve eğer kanı bükersen canlıları da kontrol edersin
bknz: kataranın anime serisinde blood bending öğrenmesi

placebo

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

İsa peygamber: Hz.İsa’nın da telekinezi gücü olduğu yaşadığı olaylarda bellidir. Hz.İsa’nın bir telekinezi olayını Matta incilde şu şekilde yazmıştı: “Ve İsa sabahleyin şehre dönerken acıktı. Yol kenarında bir incir ağacı görüp ona geldi; ancak yapraktan başka bir şey onda bulamadı ve İsa ona dedi: Artık senden edebiyen meyve çıkmasın. Ve incir ağacı hemen kurudu. Şakirtleri bunu görünce: İncir ağacı hemen nasıl kurur! diyerek şaşırdılar. İsa cevap verip onlara dedi: Doğrusu size derim. Eğer imanınız olup, şüphe etmezseniz, yalnız bu incir ağacına olanı yapacak değilsiniz, fakat bu dağa; Kalk, denize atıl, derseniz, olacaktır. Ve duada iman ederek her ne dilerseniz alacaksınız.” (Matta,Bab: 21/18-22) Duanın temeli telekineziye dayalı olduğu için burada HZ.İsa “duada iman etmek” demiştir. Şüphe ise konsantrasyonu bozan en büyük etmenlerden biri olduğu için Hz.İsa bunu da açıkca belirtmiştir.
Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

ya ben bu anime yi yeni izlemeye başladım harbiden güzelmiş.bölümlerini indireyim derken oyununa rastladım.
şimdi indirmeye başlıyorum çalışırsa istiyenlere söyleyebilirim
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Askem0 yazdı:ya Elementleri kullanabilmek içinde hangi elemente bağlı olduğunu ve hangi elemente uyumlu olduğunu bilmen lazım. Aslında 5 elementi bile kontrol edebilirsin ama bu çok ama Çok zordur.0 yüzden yawaştan başlayıp örneğin , ateşi kontrol etmek istersen ilk mum yakma metodunu deniyebilirsin. bunun yanında su toprak hava vb elementler var ama ilk ateşten başlamanı tavsiye ederim. Ayrıca Takım halinde çalışalım falan diosunuz. Aslında iyi fikir ama hangi elementi kontrol edeceğimize kolay kolay karar veremiyoruz. Her kezin birbirine uymayabilir bence.
5 Element?Neyse,ben bu "bükme" olaylarına fazla girmiyorum,bence böyle elementlere dalmak sizi kalıplaştırır ama bilemem.Hem çok merak ettim,5. element ne oluyor?TAHTA mı?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

mümkün arkadaşım meselağa fire-ball(alev topu)bir nevi ateş bükmedir...hani zuko atıyoduya yada su dondurma bir su bükmedir katara gibi...
KAN YAŞAMDIR...

Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

bilmiyorum olsa bile 2030 a kadar kimse yapamaz :D (2030 dediyse uzun yıllar)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ateş, su,toprak,hava,yıldırım,kan,kum,ve bataklık bükücülerde var :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Evet bunu yapan çok..
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
arda1aykan

Okunmamış mesaj gönderen arda1aykan »

bn brz küçüğüm 12 yaş fln ama olsun bigün bi piknik falan yapak buluşak
TELEKİNEZİ YAPABİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM
MSN:arda1aykan@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

ya şimdi böle konuşuyoruz burda, bn bunları bnm arkadaşlarla konuşsam bana tip tip bakarlar :D Ben geçen sene bi aralar rüyanda su büktüğümü görüyodum. Bardaktaki suyu parmağımın ucuyla döndürüyodum, buz fln yapıodum ne güzeldi :D Bnm en çok bükmek istediğim toprak. Süper olur yaa, iki ayak hareketi yapacan, yerde yarık açacan fln filan :D bide bn planımı yaptm, çocuğum olunca, onu ufak yaşlarda telekinezi yaptırmaya başlatcam, biraz daha büyüyünce astral seyahat fln öğretcem, başında öğretmen olursa belki element bükebilir :D
aramızda bilgili arkadaşlar var lütfen yardımcı olsunlar, bu bükme işi nasıl yapılır ? türkiyede hiç ünlü telekinesis yok mu ya? onla iletişime geçelim bize bişeyler öğretsin :D
beni şu ana kadar etkileyen 2 çizgi film oldu biri Avatar diğeri Naruto, şimdi telekineziyi öğrenince Naruto dan da bir sürü ipuçları çıkardım. Mesala Rasengan die bişey war, avcunun arasında oluşturuyo ve kendi enerjisiyle yapıo, çakrasını ve enerjisini katarak dönen bi top oluşturuyor ve bunu yapmadan önce cok iyi bir konsantresinin olması gerekio, bizim psi ball a çok benziyor, Pein die bi adam var, oda cisimleri itip çekior fln :D Naruto yu izlemenizi öneririm :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.