astral seyahat anıları(herkes anısını yazsın)

Moderatör: Sai

criminal_1994

Re: astral seyahat anıları(herkes anısını yazsın)

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

kanseytanı yazdı:bizde bir anımızı yazalım...her neyse okuldan geldik falan filan sonra ben bir türlü bu astral seyahat yapamıyorum....yeter dedim her neyse yattım yatağa yapmaya çalışıyorum...sonra 1 saat geçti...2 saat...olan biten yok....her neyse bari bir demon çağıralım dedim...(demon çağırma ayrı bir favorim)çağırmak için size daha sonra neler gerektiğini söyleyecem...her neyse mum almam gerekiyo...mumu almaya çalışıyorum alamıyorum...gelmiyo elime elim içinden geçiyo....o anda tam yatağa bakayım dedim ki...o da ne!!!ben yatakta yatıyorum iki tane benden var...heyecanlandık falan...sonra as<tral seyahat yapmışız gezdik falan odadan çıktım arkadaşlarımın evlerine gittim falan...öyle güzel bir gündü...(hele nagehanın evine gidince koptum dünyadanXD)
Birincisi ders çalışırken türkçe dersini bi gözden geçir derim.
İkincisi deneyimini doğru bir üslupla anlat ki inanmamız kolay olsun.
Üçüncüsü demon çağıracak bilinçte olamazsın on dört yaşında demon çağıracak bilgiye sahip değilsin ve şunu söylemeliyim ki doğru düzgün bir amacın gerekçen yoksa demon çağırmanı tavsiye etmem sonun kötü olur ve sen illa çağırıcam diyorsan yinede çağıramazsın demonlar seni kale almaz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

olumsuz konuşma derim bnde hem o istediği şekilde anlatsın güzel bir anı bnce astral seyahatta yeteneklisin KANSEYTANI ((eğer gerçekse))
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
konturat13

Okunmamış mesaj gönderen konturat13 »

arkalr bunu kesin deneyin çıkma ihtimaliniz oldukça yüksek.
1: astrale çıkmak isteyen kişi yatağa uzansın .kolu dirseğinden itibaren havada olacak şekilde.uykuya dalmaya çalışın bi kişi daha lazım oda tam siz uykuya dalarken yani kolunuz yatağa düştüğü anda çık dışarı yada dışarı fırla diye bağırsın.o 1sn lik an içinde
1.bedeniniz kapanmış olur.bir nevi kilit.
2.bilincinizin kapanmasınada çok az vardır ki o anda açılır.
ve astral....

bide garanti bi yöntem daha var.
bir boy aynasını karşısına koltuk yerleştirin.koltukla ayna arasına bir mum koyun alnınıza iki kaşın arasına hintli misali kavuniçi bir kağıt yapışırın.batikon gibi iz bırakan bişeyde olabilir.sonra o noktaya odaklanın uykuya daldığınız anda kendinizi aynayla mumun arasında koltuktaki kendinizi izlerken bulursuunuz.

o siyah şeye gelince çok iyi bişey olmadığı kesin.
evde bol bol kuran okuyun bi evde kuran okunmuyosa o ev mezardan farksızdır. muhtemelen o kuran okuduktan sonra evi terk eder.
bide boynuna cevşen asabilirsin.yada bi asa oluşturabilirsin.
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
Kullanıcı avatarı
mrsinan35

Okunmamış mesaj gönderen mrsinan35 »

yeniyim ve astral yapmaya çalışıyorum.aklıma takılan bir soru var.
-astraldeyken bizi başkaları görebiliyomu ?
http://img219.imageshack.us/img219/5526/dasdasdasdasdadsxp5.gif
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Oda yapıyorsa böyle birşey görür.
Astralseyahat.net