Allah olabilirmiseli yazdı:O ?
TELEKİNEZİ "O" NUN BİLİMİDİR.
-
- elif
Re: TELEKİNEZİ "O" NUN BİLİMİDİR.
Tüm ilimlerin sahibi Allah olduğuna göre..
-
Müslümanlık, Allah sevgisi ve inancının doruğu bence...
Müslüman bir Türk olduğum için, bu sıfatları taşıyan herkes gibi, kendimle gurur duyuyorum :)
Yazıya da sonuna kadar katılıyorum...
Müslüman bir Türk olduğum için, bu sıfatları taşıyan herkes gibi, kendimle gurur duyuyorum :)
Yazıya da sonuna kadar katılıyorum...
- byfreestylerap
- İletişim:
çok dogru söylüyorsun tamamen katılıyorumshaman_turk yazdı:güzel bir konu ve güzel bir yazı...
O'nun kudretinden bize sadece bir damla bile verilse dünyayı yerinden oynatırız. aslında bu kudret Allahın bizi yaratırken içimize damlattığı bir damlacık nurda fazlasıyla var. telekinezi levitasyon duru görü daha nice yetenekler zaten kuranda çokça yer bulmuyormu. o halde insanlar buna neden inanmıyorki. fakat biz burada bir avuç insan buna inanıyoruz ve rabbimizin bize verdiği gücü layıkıyla kullanacak ve onu kullanmayı gelecek nesillere öğreteceğiz
saygılarımla...
Shaman_Turk
- Psizer
teşekkürLer yazı için, kabaLık yaptıqımı sanmayın ama paylaşımınızdan sonra yazınızı okuyan acemi arkadaşLara ufak bir not düşmem gerektiqini düşündüm : yapabiLiyorsanız bu işi yada yaparsanız ilerde ; SAKIN KENDİNİZİ "ERMİŞ YADA SEÇİLMİŞ KİŞİ" sanmayın,bu olayın müsLümanLık yada diğer dinLerLe hiç bir bir aLakası yok.beyin gücünü kuLLanabiLen ve biLdiqim kadarıyLa akLi denqesi yerinde oLan herkes bunu yapabiLir..TeşekkürLer..
bu arada varolan,yaratılmış ve sonsuza kadar yaratıLacak herşey "O"nun biLimi ve mucizesidir..
bu arada varolan,yaratılmış ve sonsuza kadar yaratıLacak herşey "O"nun biLimi ve mucizesidir..
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
"Quarantine"
- shaman_turk
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
teşekkürler :)byfreestylerap yazdı:çok dogru söylüyorsun tamamen katılıyorumshaman_turk yazdı:güzel bir konu ve güzel bir yazı...
O'nun kudretinden bize sadece bir damla bile verilse dünyayı yerinden oynatırız. aslında bu kudret Allahın bizi yaratırken içimize damlattığı bir damlacık nurda fazlasıyla var. telekinezi levitasyon duru görü daha nice yetenekler zaten kuranda çokça yer bulmuyormu. o halde insanlar buna neden inanmıyorki. fakat biz burada bir avuç insan buna inanıyoruz ve rabbimizin bize verdiği gücü layıkıyla kullanacak ve onu kullanmayı gelecek nesillere öğreteceğiz
saygılarımla...
Shaman_Turk
**Shaman_Turk**
- Berk
Çok önceden yazılmış yazı bunlar diriltme bence.Uyarı alabilirsin.
Astralseyahat.net
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
: ) Eski konuların diriltilmesi neden uyarı sebebi oluyor anlamadım. Yararlı konularsa tekrar gündeme gelmelerinde fayda vardır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Berk
Tamam o zaman ben yanlış görmüşüm.Diriltilen konular uyarı sebebidir her forumda.
K.bakmayın özür dilerim.
K.bakmayın özür dilerim.
Astralseyahat.net
-