Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
netenes

Re: Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ee :D ikinizide anlamadim, yani?

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

placebo sana demedim :D
İmza Yhok.
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

holyhealth yazdı:Evet ,
Bana içinizden küfür edeceğinizin farkındaym, ama bunları söylemek istiyorum.
Ben kimim, bir dönem (ergenlik dönemlerine denk geliyor) telekinezi yapmaya çalışmış ama tahmin edebileceğiniz üzere yapamamış biriyim.
Evet , düşünüyorum , araştırıyorum
Eminim bu sitenin kullanıcı profili 15 - 18 yaşındaki gençlerden oluşuyor(büyük bir kısmı)
Birşey dediğim yok , aynı şeyleri bende yaşadım , farklı birşey yapıp arkadaş ortamında öne çıkmak , vay ba x'e bak sen nasıl yaptı amk lafını duymak için bir takım arayışlar içindesiniz.Bende öyleydim bu yüzden sizi anlıyorum.
Ama size birkaç şey demek istiyorum, Dikkate alırsınız veya almazsınız hiç sorun değil ben söylemek istedim bunları.
İçinde yaşadığımız ortam telekinezi gerçekten var olsa bile buna hazır değil yani şunu demek istiyorum.
Pipet çevirme mi ne ondan yapmaya çalışacaksınız mesela arkadaşlarınızın yanında , ordan gerizekalının biri atlar yok mıknatıslı , yok üflüyosun, yok şu , yok bu, insanlar için değmez bence.
Eğer varsa bile değmez bırakın yormayın beyinlerinizi.Gerçekten inanıyorsanız şimdi yapmayın oturup derslerinize çalışın, ne kadar yararı olduğunu üniversiteye hazırlanırken veya üniversite döneminde göreceksiniz.
Gençler psi-wheel ' diye birşey yok.Bende denedim bunların hepsini.Kağıda 5 metre uzaktan baksam ,farklı şeyler düşünsem bile dönüyor.Sebebi ise siz göremesenizde denediğiniz ortamda az da olsa hava akımı var , istediğiniz kadar camı pencereyi kapatın bunu engelleyemezsiniz.Çünkü gazlar maddenin en düzensiz halidir dolayısı ile odanın gaz hareketliliğine engel olamazsınız.
Yapmayın gençler:
Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey Penis'tir.
O psi-wheel 'de elleri yana koyma varya parmak uçlarında enerji hissetme filan , yok öyle şeyler , eller yan yana geldiğinde(psi-wheel ortada) eller arasındaki elektriklenmeden dolayı (zihin gücü ile ilgisi yok ) bir kuvvet oluşuyuyor,kağıtcağızda ne yapsın zaten ince şeyin üzerinde dönüveriyor.
Sizde elektrik gitse ben yaptım sanıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Belki de buraya kadar yazdığım herşey yanlış, belkide siz doğrusunuz bilemiyorum.
Eğer gerçekten kişilikli iseniz yukarıdakileri sizi eleştirmek için değil sadece fikirlerimi beyan etmek için yazdığımı anlarsınız.
Tekrar söylüyorum: Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey Penis'tir.
Düşünün bakalım megan fox'u nasıl hareket ediyor.İşte budur.
Teşekkür ederim.

*Adminlere:Bu konuyu silmemenizi rica ediyorum, Nasıl ki birtakım şeyler konusunda şöyle veya böyle yapılması için öneri verebiliyorsanız , Bu tarz düşüncelere de saygılı davranmanızı beklerim.
İyi çalışmalar...

saçmalık!!!!ARKADAŞIM BAK BİZİM PSİ TAKIMIMIZDA BEN 10KG LİK CİSİMLERİ FIRLATABİLEN ARKADAŞLARI GÖRDÜM...SEN KAĞATCIZ DİYORSUN!!!DAHA İLK AŞAMA BU SEN SANKİ SON AŞAMA GİBİ DÜŞÜNÜYORSUN...TELEKİNEZİN VE PSİ-WELL İ LEKELEYEN BU KADAR GÜÇLÜ HAKARETLER DUYMADIM...SEN NASIL BÖYLE DÜŞÜNEBİLİRSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAN YAŞAMDIR...
Kullanıcı avatarı
coder

Okunmamış mesaj gönderen coder »

kanseytanı yazdı: saçmalık!!!!ARKADAŞIM BAK BİZİM PSİ TAKIMIMIZDA BEN 10KG LİK CİSİMLERİ FIRLATABİLEN ARKADAŞLARI GÖRDÜM...SEN KAĞATCIZ DİYORSUN!!!DAHA İLK AŞAMA BU SEN SANKİ SON AŞAMA GİBİ DÜŞÜNÜYORSUN...TELEKİNEZİN VE PSİ-WELL İ LEKELEYEN BU KADAR GÜÇLÜ HAKARETLER DUYMADIM...SEN NASIL BÖYLE DÜŞÜNEBİLİRSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanseytanı;

Sen saçmalamışsın hani nerede 10 kg lik cisimleri fırlatan ? Ya gözün görmüyor ya da kilo kavramını tam benimseyememişsin.

Ayrıca isteyen istediği gibi düşünebilir. Nasıl böyle düşünebilirsin diye yargılaman yanlış. O onun fikridir seni bağlamaz.
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Doğru yani.Adamı kovar gibi cevap veriyorsun:)
Astralseyahat.net

demet

Okunmamış mesaj gönderen demet »

bence kinezi denilen sey kesnlikle vardır ama yaplması ne kadar doğrudur tartışılırr......
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Kötüye kullanmadığın sürece sorun yok.
Astralseyahat.net
asdasd

Okunmamış mesaj gönderen asdasd »

Ben hep böyle şeyleri merak etmiştim.Sonra birgün benm bi arkadaşımla tartışırken bana açıkladı ve ben denemeye başladım 2 gün içinde filan kağıdı döndürmeye başladım bizzat denedim hatta kağıdı döndürürken ellerimde yeni bir his oluşuyor bence inanmayan herkes bunun üzerinde inanmaya çalışarak çalışsınlar kesinlikle kendileri de becerdiklerini görecekler benm kardeşimde inanmazdı ama bende görünce bana öğret diye tutturdu.
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

netenes yazdı:Eğer tüm bu olaylara yani telepati, telekinezi, doğaüstü olaylar gibi şeylere inanmıyorsan bilimsel olacam diye bilimi çiğnemiş olursun. :)
ewt
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

şuna katılıyorum eller kağıdın etrafında olunca kağıt döner evet 6 yaşındaki yeğenim de böyle döndürebiliyor ama uzaktan gözlerle döndürmeye ne diyeceksin peki bilimin bu evrende keşfetmediği şeyler birçok bilimadamına göre keşfedip kanıtladıklarından çok ama çok daha fazla.sen galiba yapamadığın için böyle içten ateş püskürüyorsun bende ilk başlarda böyle şüphelere kapıldım ben bu siteye başka kullanıcı adıyla da kaydolmuştum sonra arkadaşımın yanında yapamadığım için bırakmaya karar verdim inanmadım böyle bir şeyin olduğuna internette rastgele dolaşırken bir video gördüm tekrar başlamaya kara verdim odada hava akımının şiddeti(pek olmasada)havanın yoğunluğu hakkında deneyler yaptım 15-20 dk kamerayla izledim dönüyormu diye.bide ne okuduğunu merak ediyorum.ben arkeolog olmayı düşünüyorum.