Cevaplarsanız sevinirim...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
sahika1234

Cevaplarsanız sevinirim...

Okunmamış mesaj gönderen sahika1234 »

Merhabalar...
16 yaşındayım ve bu foruma üye olmaktan büyük mutluluk duyuyorum... İlgi alanlarım kendimi bildim bileli hep farklı olmuştur ve bu hep hoşuma gitmiştir. araştırmayı ve öğrenmeyi çok severim (kesinlikle yanlış anlaşılmasın kendini mi övüyorsun filan diye.. kesinlikle hayır..) sadece kendimi tanıtmak istedim.. bu konuda yanlız olmadığımı görmek çok hoşuma gitti. daha öncedende bu tür şeylere ilgim olduğunu söylemiştim. bir kaç saat önce aranıza katıldım. yaklaşık 1.5 saattir o kadar çok denedim ki psi wheel i çok hafif döndürebildim. Bu benim için büyük bişeydi. gerçekten çok mutlu oldum.sadece sizinle paylaşmak istedim ve çok enerji yoğunluğundan olacak ki kağıdı çevirirken bir an parmak uçlarımın çok mavi olduğunu gördüm. ve son olarak bir aralar odaya girdiğim zaman ışığın sanki tutukluluk yapıyormuş gbi sönermişcesine açılıp kapanması çok oluyordu. şu çakra açma olayını arkadaşım kursuna gitmiş biraz anlatmıştı yapıyordum ama .. bilmiyorum sanırım biraz motiveye ihtiyacım var çok yeniyim. Ama inanmakta istiyorum sadece küçücük bir kanıt gerçi biraz döndürmem yetti ama :)
1) parmak uçlarımda gördüğüm auram olabilir mi?
2) ne kadar zaman alır tamamen çevirmem?

okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)
--- Gerçek başarı başarısızlık korkusunu yenmektir. ---

netenes

Re: Cevaplarsanız sevinirim...

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Genelde bu tür işler için kimseyi eklemem fakat seninle konuşmak isterim. netenes@telekinezi.com.tr öm yoluyla msn ni yollaki ekleyince tanırım seni.
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

Bence pek sürmez.Çalışmayla hafif döndürebildiğine göre gerisi çalıştığın sürece ip söküğü gibi gelir.Merak etme ;)

Ya bu çakra ben telekinezi falan uğraşırken karnımda beynimde ayaklarımda böyle sanki bişiyler hareketlenio o mu acaba ? :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

mavi şeyi öğrenirsen banada söyle
never give up...
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

mavi şey ya senin aurandır yada auran olabilir fakat konsantrasyon sağladığın için olan doğal bir görüntüde olabilir

2.sorun ,belirli bir zaman alır diye birşey söyleyemeyiz bu sizin çalışma düzeninize ve sıklığınıza bağlı olarak değişir

sevgiler
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

Kullanıcı avatarı
sahika1234

Okunmamış mesaj gönderen sahika1234 »

alakanıza teşekkür ederim :)
--- Gerçek başarı başarısızlık korkusunu yenmektir. ---
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

sahika1234 yazdı:alakanıza teşekkür ederim :)
İçinde bu denli iyilik olduğunu düşündüğüm birisine yardım etmeye dünden razıyım. :)
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

1 hafataya kadar istediğin yönde çevirebileceğini düşünüyorum araştırmayı seviyorum demişsin sabırlısındır da.Hangi konular hakkında araştırmalar yapıyorsun merak ettimde.
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

bu arada avatar güzel shawshank.Filmi de güzeldi kitabı da hala imdb de bir numara.