HİDROKİNEZİ
- Sun's GirL
Re: HİDROKİNEZİ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W7WrACSFDsQ[/youtube]
-
arkadaşLar önceLikLe herkese seLam...hidrokinezi alıştırması yapmak istiyorsanız benim biLdiqim qeçerLi bir yöntem var: aqzı açık bir kaba su doldurun,daha sonra içine bir kibrit çöpü yada benzeri 1 cisim atın... buLunduqunuz yer/oda nın içerisinde hareket ve titreşim oLmasın! kendinizi,zihninizi ve enerjinizi suyun içindeki cisime yoqunLaştırın...kendinizi tamamen cisime,sadece cisime odakLadıqınzda beyninizdeki enerjiyLe ona emir verin. bu aLıştırmayı tamamen qeLiştirene kadar tekrar edin.
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ben yapabiliyorum.Biraz zor ama yapabiliyorum.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
evet gusel bır teknıt basabılmek ıcın ınanmakta gerekır arkadaslar
- k3mal_r4p
deniyecem emeğine sağlık
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
- fenomen
- Yönetici
bu video hidrokinezi deyil ki cyrokinezi.Hidro suyu haraketlendirmekdir.Cyrokinezi ise maye molekullerinin isisini azaltarak onu kristallasdirmasina denir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-