Psiball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: Psiball

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

dün ruhsal güçleri geliştirme teknikleri adlı kitabı bitirdim sizin psi-ball dediğiniz şey ellerde sıcaklık ve karıncalanma olarak hissedilen manyetizmadır asla fırlatılamaz bununla 10cm uzağa etki edilebilir hipnoz yapılabilir hasta olan kişiler iyileştirilebilir

Kullanıcı avatarı
sleons52

Okunmamış mesaj gönderen sleons52 »

criminal_1994 yazdı:Arkadaşlar bir daha açıklamayacağım.Psi ball, psi wheel bunların hepsini insanlar buldu ve adlandırdı.Yani anlayacağınız kendi yöntemini bulup buna başka bir ad takabilirsiniz.Önemli olan isim değil.Psi ball enerjiye bir top şekli verilmesi ve birden bir cisme yönlendirilmesi amacında olduğu için adı psi ball' dır.Ne var ne yok orası size kalmış.Enerjiye istediğiniz şekli verebilirsiniz.Zaten hepimiz bir enerjiden ibaretiz.Bu yüzden kimse bana gelip ne psi ball vardır ne de yoktur diyebilir.Saygılar...

açıklamasaydın bilmeyecektik sağol...
İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kördür.

Ben geleceği düşünmem.. Ne de olsa gelecek...

A.Einstein
gkhan136

Okunmamış mesaj gönderen gkhan136 »

ya şimdi bn bişey dicem ben bi gün böle yatrken gzlerimi kpadım ve gkyüzünden enerji almayı dşündüm ardından elimi yuvarlk haline gtirdim ve o enrjinin koluma ardından elime gtiigini düsündüm ardından elim acayip karınclndı ve bn de bunun etkisyle elimde psiball olştuğunu düşündm ve bir süre sonra (elim hala aşırı karncalanmakta)elimi birbirinden ayırmaya calıştm fakat olmadı aynı şkilde yakınlaştrmayı denedim yine olmadı(yine bu arada aklımda psiball vardı) acaba ypmış olabilir miyim???????
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

bencede enerji varsa psi ball vardır ama emin değilim
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

hackermonkey yazdı:bencede enerji varsa psi ball vardır ama emin değilim
ben zaten psi-ball yoktur demekten bıktım artık:D