kapak çalışması ile ilgili

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
kinettik

kapak çalışması ile ilgili

Okunmamış mesaj gönderen kinettik »

bugün yatağıma oturup uzun uzun kapak çalışması yapmaya karar verdim oturdum yatağa aldım kapağı elime başladım bakmaya bakarken bişi düşünmemek için uğraştım ve nefesimi takip etmeye karar verdim nefes alışımı takip edip bakmaya devam ettim 3-4 dk sonra başımda çok hafif bi zonklama oldu duvara yaslanıp gözlerimi kapayıp dinlendim biraz sonra farkettim ki psi wheel çalışması yaparken kafamdaki acayip tv den çıkan sese benzeyen bi ses duydum devam ettim çalışmaya ve gözlerim sanki dışarı itiliyodu biraz sonra. Tabi ben bunları gelişmenin işaretleri sanıyordum(belki öyledir) devam ettim tekrar 7-8 dk sonra başım ağrımaya başladı ve çalışmayı bırakıp bu konuyu açtım
şuan yazı yazarken bile hissedebiliyorum ağrı hemen geçti ama kafamdaki ses devam ediyo az da olsa gözlerim ileri doğru kayıyo gibi oluyo(biraz azaldı tabi) sizce bi sorunmudur bu? bidaha olursa ne yapmalıyım? aldırış etmemelimiyim yardım ederseniz sevinirim.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: kapak çalışması ile ilgili

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

baş ağrısı belki kendini çok yorduğun ve kastığın içindir ama sesin neden geldiğini bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

NEFES ALIŞI TAKİP ETME BENCE ondan olabilir
pixies forever <3<3
kinettik

Okunmamış mesaj gönderen kinettik »

sadece derin derin nefes alınca da başımın ağrıdığını farkettim
meLanKoLiaa

Okunmamış mesaj gönderen meLanKoLiaa »

niye nefes alışını takip etmesinden kaynaklanıyo olabilir ki :S bende nefesimi duymaya çalışıyorum.bu arada siz konsantre olduğunuzda etraf sepsessiz mi oluo çünkü ben hiçbişey yoksa bile arabaların seslerini duyuyorum !!

Kullanıcı avatarı
ozina

benim aklıma bişey geldi 2 ay flan full kapak çalışalım sonra ping pong topuna odaklanalım hareket etmez mi? yani?
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

arkadasım sen kendini kasma fazla başın ağrımaya başladığı zaman bırak ilk bu işe başladığım günlerde 3 gün boyunca başım ağrıdı artık kendimi zorlamıyorum :D
merve

Okunmamış mesaj gönderen merve »

Evet arkadaşım tv den çıkan sesi tanımlar mısın.Tv bozulunca cısırtı şeklinde bir ses çıkıyor o mu,yoksa tv açıldığında çıkan tiz sesten mi bahsediyorsun,kulak çınlaması gibi oluyor onu mu diyorsun yani:DYa büyük ihtimalle kendini biraz kasmışsın ,strese girince böyle"Bana ne oluyor" dedirten şeyler olur.Korkulacak bir şey yok da kendini fazla zorlamaman taraftarıyım.
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

ozina yazdı:benim aklıma bişey geldi 2 ay flan full kapak çalışalım sonra ping pong topuna odaklanalım hareket etmez mi? yani?
Kapağı hareket ettirebilirsen top daha kolay olacaktır. Küre biçiminde olduğundan sürtünmesi çok az olacaktır...
Kullanıcı avatarı
ozina

waoov süper :D
pixies forever <3<3