kapak çalışması ile ilgili
Re: kapak çalışması ile ilgili
karar verdim bende ping pon topunu hareket ettiricem :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- gabrielgray
Ping pong topu için bir teknik vardı.. Hatırladığım kadarıyla yazayım belki bilmeyenleriniz vardır.
Malzemeler :
1 ping pong topu
1 dikiş iğnesi ve ipliği
1 kavanoz (kapağıyla birlikte)
1 tane de bant
Öncelikle dikiş iğnesinden ipi geçireceğiz. Geçirdiğimiz ipin arkasıyla pin pon topunun tam yarısından geçirip tam olarak asılı kalmasını sağlayacağız. İğneyi kavanoz kapağının iç tarafına, ortasına yapıştırın. Tabi ipi de öyle ayarlacaksınız ki kavanozun altına değmeyecek. Bunları yaptıktan sonra kapağı kapatın. Ping pong topunuz hazır. Hava akımı yok, havada asılı duruyor. Hareket ettirmeye çalışın...
Bir de kavanoz fazla büyük bulamadıysanız benim yaptığım gibi yapın. Bütün işlemleri yapın. Sonrasında kavanoz kapağını dolabınızın üst kısmına yapıştırın. Orda da asılı kalacaktır ama belki hava akımı olabilir iyi bakın :) Anlatmaya çalıştım umarım anlayabilirsiniz :))
Malzemeler :
1 ping pong topu
1 dikiş iğnesi ve ipliği
1 kavanoz (kapağıyla birlikte)
1 tane de bant
Öncelikle dikiş iğnesinden ipi geçireceğiz. Geçirdiğimiz ipin arkasıyla pin pon topunun tam yarısından geçirip tam olarak asılı kalmasını sağlayacağız. İğneyi kavanoz kapağının iç tarafına, ortasına yapıştırın. Tabi ipi de öyle ayarlacaksınız ki kavanozun altına değmeyecek. Bunları yaptıktan sonra kapağı kapatın. Ping pong topunuz hazır. Hava akımı yok, havada asılı duruyor. Hareket ettirmeye çalışın...
Bir de kavanoz fazla büyük bulamadıysanız benim yaptığım gibi yapın. Bütün işlemleri yapın. Sonrasında kavanoz kapağını dolabınızın üst kısmına yapıştırın. Orda da asılı kalacaktır ama belki hava akımı olabilir iyi bakın :) Anlatmaya çalıştım umarım anlayabilirsiniz :))
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- gabrielgray
Çalışa çalışa edersin :) ama önce psi wheele cam içinde etki etmeye çalış.. Veya o dediğim gibi kitap dolabının üstüne yapıştır ?
-