evrim teorisimi?

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

evrim teorisimi?

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

rkadaşlar evrim teorisine inanmak için 3 türlü olabilirsiniz 1. inançsız,2.kaçık,3.bilgisiz bilgisiz olabilirsini< ama biz sizi bilgilendirmek için buradayız evrim teorisi birincil olarak dna yla dalga geçermişçesine canlıların mutasyona uğrayarak evrim geçirdiğini söyler ama mutasyon bir güç bir yetenek kazandırmak yerine sizi kusurlu ve güçsüz yapar mesela 3. bir kolunuz ve oynamıyor oynamıyorsa ne işe yarayabilirki çünkü sinir bağlantıları bağlanmamış eğer doğuştan olsaydı bu mutasyon olmazdı o ayrı konu ama dna nın radyasyona uğratılmasına mutasyon denir evrim teorisyenlerine göre insanlar böyle evrim geçirdi ve baktığınızda sanki insan sonradan zekası gelmiş filan ama bu saçmalık bu insanları özürlü gibi gösteriyor bu tıpkı masayı kırıp ona yeni bir nitelik kazandırdığını söylemek gibi bir şey bir şeye zarar vererek ona bir nitelik kazandıramazsınız ona ancak zarar vermiş olursunuz.Gelelim diğer konuya eğer kuşlar sürüngenler evrim geçirmiş olsaydı etrafta yarıkuş yarı sürüngen ucube yaratıklarla dolu arageiş formları olması lazım ama şu ana kadar hiç bir arageçiş formu bulunamamıştır bulunduğu söylenenler insan olarak kastedersek ya soyu tükenmiş daha 1 ila2 sene önce tabi yada günümüzde yaşayan farklı kıtalardaki insanların kemik şekilleridir yani afrikalılarla eskimolar aynı şekilde görünmez yada bir avusrtulyalıtla bir japon bu yüzden evrim teorisyenleri bu insanların farklılıklarından yararlanıp bu iskeletlerle işe koyulmaktadırlar ve hiç bir insan bir kemiğe bakarak onun kıllı bir canlı olduğunu göz rengini ten rengini saçını annındaki kırışıklıkları ve zekasını bilemez!!! bu yüzden evrim teorisyenleri göz gib iparçacıklarla kemikleri doldurmaktadır fakat bu günümüzde yapılan maske teknolojisinden farksızdır sadece kemiklerine bakarak kemiklerle ilgili olmayanlar dışında hiç bir şeyini bilemezsiniz bir kuğunun iskeletine bakarak onu başka canlılara benzetebilrsiniz yada bir insan kafatasını alıp saç rengini göz rengini değiştirebilirsiniz ama milyonlarca olasılıktan sadece biri onun gerçek halini göstericektir o yüzden evrim teorisi bir oyuncak ve dinden uzaklaştırmak için bir silah olduğunu unutmayın evrim teorisine göre insanlar kendiliğinden oluşmuştur kendiliğinden evrim geçirmiştir evren kendiliğinden oluşmuştur ve insanı bir atom yığını olarak görmektedir.Arkadaşlar sizleri suçlamıyorum zaten çok yaygın bir inanç bu ama yanlış bilgisizlikten kaynaklanır:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

cehalet

Re: evrim teorisimi?

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

**profesyonel** yazdı:rkadaşlar evrim teorisine inanmak için 3 türlü olabilirsiniz 1. inançsız,2.kaçık,3.bilgisiz bilgisiz olabilirsini< ama biz sizi bilgilendirmek için buradayız evrim teorisi birincil olarak dna yla dalga geçermişçesine canlıların mutasyona uğrayarak evrim geçirdiğini söyler ama mutasyon bir güç bir yetenek kazandırmak yerine sizi kusurlu ve güçsüz yapar mesela 3. bir kolunuz ve oynamıyor oynamıyorsa ne işe yarayabilirki çünkü sinir bağlantıları bağlanmamış eğer doğuştan olsaydı bu mutasyon olmazdı o ayrı konu ama dna nın radyasyona uğratılmasına mutasyon denir evrim teorisyenlerine göre insanlar böyle evrim geçirdi ve baktığınızda sanki insan sonradan zekası gelmiş filan ama bu saçmalık bu insanları özürlü gibi gösteriyor bu tıpkı masayı kırıp ona yeni bir nitelik kazandırdığını söylemek gibi bir şey bir şeye zarar vererek ona bir nitelik kazandıramazsınız ona ancak zarar vermiş olursunuz.Gelelim diğer konuya eğer kuşlar sürüngenler evrim geçirmiş olsaydı etrafta yarıkuş yarı sürüngen ucube yaratıklarla dolu arageiş formları olması lazım ama şu ana kadar hiç bir arageçiş formu bulunamamıştır bulunduğu söylenenler insan olarak kastedersek ya soyu tükenmiş daha 1 ila2 sene önce tabi yada günümüzde yaşayan farklı kıtalardaki insanların kemik şekilleridir yani afrikalılarla eskimolar aynı şekilde görünmez yada bir avusrtulyalıtla bir japon bu yüzden evrim teorisyenleri bu insanların farklılıklarından yararlanıp bu iskeletlerle işe koyulmaktadırlar ve hiç bir insan bir kemiğe bakarak onun kıllı bir canlı olduğunu göz rengini ten rengini saçını annındaki kırışıklıkları ve zekasını bilemez!!! bu yüzden evrim teorisyenleri göz gib iparçacıklarla kemikleri doldurmaktadır fakat bu günümüzde yapılan maske teknolojisinden farksızdır sadece kemiklerine bakarak kemiklerle ilgili olmayanlar dışında hiç bir şeyini bilemezsiniz bir kuğunun iskeletine bakarak onu başka canlılara benzetebilrsiniz yada bir insan kafatasını alıp saç rengini göz rengini değiştirebilirsiniz ama milyonlarca olasılıktan sadece biri onun gerçek halini göstericektir o yüzden evrim teorisi bir oyuncak ve dinden uzaklaştırmak için bir silah olduğunu unutmayın evrim teorisine göre insanlar kendiliğinden oluşmuştur kendiliğinden evrim geçirmiştir evren kendiliğinden oluşmuştur ve insanı bir atom yığını olarak görmektedir.Arkadaşlar sizleri suçlamıyorum zaten çok yaygın bir inanç bu ama yanlış bilgisizlikten kaynaklanır:)
Ya arkadaşım cahil cahil konuşma ya.Evrim teorisini adam gibi araştır ondan sonra saçmala.Diğer yazında olduğu gibi bunda da nersini düzeltmeye kalksam başka yanlışlar göz kırpıyor bana.Mutasyon daha kötü bir canlı oluşturur demişsin:
1)Böyle bir kural yok mutasyon tamamen rastgele gerçekleşir
2)Bilimde iyi kötü kavramı olmaz.Bir birey iyiyken diğeri kötü olmaz.
Bu söylediklerinin hepsini bilimadamları televizyonda çürüttü.Habertürkün eski programlarında tartışıldı ve orada da aynen senin gibi saçmalayanlar oldu ve oradaki bilim adamları anında cevabı verdi.Biraz araştırın da öyle konuşun.Ben evrime inanmıyorum ama şu saçmalamalarla çürütme çalışmalarınıza da sadece gülüyorum...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

cehalete katılıyorum. evrimi yalanlayanlarda kabul ediyorlar evrim teorilerini ama kendi gururlarına hırslarına yediremiyorlar nedense. işte ben bunu anlayamıyorum...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

cehalet yazdı:
**profesyonel** yazdı:rkadaşlar evrim teorisine inanmak için 3 türlü olabilirsiniz 1. inançsız,2.kaçık,3.bilgisiz bilgisiz olabilirsini< ama biz sizi bilgilendirmek için buradayız evrim teorisi birincil olarak dna yla dalga geçermişçesine canlıların mutasyona uğrayarak evrim geçirdiğini söyler ama mutasyon bir güç bir yetenek kazandırmak yerine sizi kusurlu ve güçsüz yapar mesela 3. bir kolunuz ve oynamıyor oynamıyorsa ne işe yarayabilirki çünkü sinir bağlantıları bağlanmamış eğer doğuştan olsaydı bu mutasyon olmazdı o ayrı konu ama dna nın radyasyona uğratılmasına mutasyon denir evrim teorisyenlerine göre insanlar böyle evrim geçirdi ve baktığınızda sanki insan sonradan zekası gelmiş filan ama bu saçmalık bu insanları özürlü gibi gösteriyor bu tıpkı masayı kırıp ona yeni bir nitelik kazandırdığını söylemek gibi bir şey bir şeye zarar vererek ona bir nitelik kazandıramazsınız ona ancak zarar vermiş olursunuz.Gelelim diğer konuya eğer kuşlar sürüngenler evrim geçirmiş olsaydı etrafta yarıkuş yarı sürüngen ucube yaratıklarla dolu arageiş formları olması lazım ama şu ana kadar hiç bir arageçiş formu bulunamamıştır bulunduğu söylenenler insan olarak kastedersek ya soyu tükenmiş daha 1 ila2 sene önce tabi yada günümüzde yaşayan farklı kıtalardaki insanların kemik şekilleridir yani afrikalılarla eskimolar aynı şekilde görünmez yada bir avusrtulyalıtla bir japon bu yüzden evrim teorisyenleri bu insanların farklılıklarından yararlanıp bu iskeletlerle işe koyulmaktadırlar ve hiç bir insan bir kemiğe bakarak onun kıllı bir canlı olduğunu göz rengini ten rengini saçını annındaki kırışıklıkları ve zekasını bilemez!!! bu yüzden evrim teorisyenleri göz gib iparçacıklarla kemikleri doldurmaktadır fakat bu günümüzde yapılan maske teknolojisinden farksızdır sadece kemiklerine bakarak kemiklerle ilgili olmayanlar dışında hiç bir şeyini bilemezsiniz bir kuğunun iskeletine bakarak onu başka canlılara benzetebilrsiniz yada bir insan kafatasını alıp saç rengini göz rengini değiştirebilirsiniz ama milyonlarca olasılıktan sadece biri onun gerçek halini göstericektir o yüzden evrim teorisi bir oyuncak ve dinden uzaklaştırmak için bir silah olduğunu unutmayın evrim teorisine göre insanlar kendiliğinden oluşmuştur kendiliğinden evrim geçirmiştir evren kendiliğinden oluşmuştur ve insanı bir atom yığını olarak görmektedir.Arkadaşlar sizleri suçlamıyorum zaten çok yaygın bir inanç bu ama yanlış bilgisizlikten kaynaklanır:)
Ya arkadaşım cahil cahil konuşma ya.Evrim teorisini adam gibi araştır ondan sonra saçmala.Diğer yazında olduğu gibi bunda da nersini düzeltmeye kalksam başka yanlışlar göz kırpıyor bana.Mutasyon daha kötü bir canlı oluşturur demişsin:
1)Böyle bir kural yok mutasyon tamamen rastgele gerçekleşir
2)Bilimde iyi kötü kavramı olmaz.Bir birey iyiyken diğeri kötü olmaz.
Bu söylediklerinin hepsini bilimadamları televizyonda çürüttü.Habertürkün eski programlarında tartışıldı ve orada da aynen senin gibi saçmalayanlar oldu ve oradaki bilim adamları anında cevabı verdi.Biraz araştırın da öyle konuşun.Ben evrime inanmıyorum ama şu saçmalamalarla çürütme çalışmalarınıza da sadece gülüyorum...
ya arkadaşım sen ne kadar tuhaf bir insansın karşı çıkmayı çokmu seviyon bir kere mustasyon dnanın radyasyona maruz kalmasıdır ve yapıtaşları parçalanır yani sen kendi dnanı parçalarsan süperman gibi olucağınımı düşünüyorsun mantıklı ol biraz ve gururumuza yediremememizden değil bir kere evrim teorisi ALLAH ın varlığını yok etmeye çalışıyor en başında diyorki tesadüfen ortaya çıktılar ve evri teorisi eğer bunu demeseydi bile ALLAH a sonradan güç kazandırmış hissi veriyor eğer kendini maymun olan görüyorsanız sorun yok!!!
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

ayrıca bir kez olsun önyargısız bakmaya çalışın zihninizi boşaltarak bakın sonra düşüncelere geçin siz okurken bile yok şu şöyledir yok bu böyledir derken yazıyı yanlış anlıyorsunuz adamlar resmen Allah yok diyor anlamıyormusunuz nasıl bu kadar kör olunabilir ama insanlar bu teoriyi yıktılar şu anda avrupa ülkeleri ve amerika ve arap yarımadasındaki hiç kimse evrim teorsine inanmıyor ve inananlara ateist deniyor çünkü evrim teorisinin amacı evrim geçirmek değil bütün canlıları kendiğiliğinden oluştuğunu ve atom yığınından başka bir şey olmadığını söylüyorlar peki insanlardaki akıl,duygular vb. bütün şeyleri atomlar gerçekleştiriyormu bütün bu evren tesadüfen mi oluştu nasıl bir yokluktan tesadüfen oluşur!!!

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

istiyorsanız gidin adnan oktarın(harun yahya)nın 50 maddeyle evrim teroisini yıkışını görün!!!
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Haklısın adnan oktar büyük bir bilimadamı(!) olduğu için onun söylediklerini hüküm(!) olarak kabul etmeliyiz.Mutasyon dna'nın radyasyona maruz kalması falan değildir.Radyasyon mutasyona sebep olabilir ama mutasyonun tek sebebi radyasyon değildir.Mutasyon herhangi bir sebepten doları genetik yapının bozulması,değişmesidir.Dna değiştiği zaman ne olacağını hiç kimse kestiremez.Büyük olasılıkla ölürsün ancak yaşarsan farklı bir formda yaşamaya devam edersin.Bu formun ne olacağına da kimse karar veremez.Bilimsel olarak iyi veya kötü olmaz.Ayrıca bunları söylememe rağmen evrim teorisini kabul ettiğimi zannetmeyin.Çünkü bana göre evrim teorisi tam bir saçmalık :) Ayrıca evrim teorisinin varlığı da Allah'ın varlığını inkar edemez.
Sınanıyorsunuz...
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Öncelikle mutasyon için herhangi herhangi bir dış etki gerekmeden de gerçekleşebildiğini belirteyim. Ancak radyasyon alındığında mutasyon gerçekleşebilir mutasyon gerçekleşemese bile modifikasyon gerçekleşmesi olasıdır ancak bu değişim homolog kromozomlarda hiçbir değişikliğe yol açmadığından dolayı yeni doğan canlı eski atalarına benzeyecektir. Ve evrim teorisine hiçbir şekilde inanmadığımı da belirtmeliyim.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

HydroKinetic yazdı:cehalete katılıyorum. evrimi yalanlayanlarda kabul ediyorlar evrim teorilerini ama kendi gururlarına hırslarına yediremiyorlar nedense. işte ben bunu anlayamıyorum...
hidrokinetik 100 yaşına ne ara geldin senin bilgeliğin önünde eğiliyorum:)

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön