merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum ve henüz bilgim yok fakat forumdan bilgi ediniyorum.
aşağıdaki video linkinde adam uçuyo bu gerçekten yapılabilir mi? eğer yapılabilirse ne kadar çalışılmalı ve ne kadar zaman gereklidir?
http://www.komedimerkezi.com/571/levita ... video.html
Levitasyon Videosu
-
Re: Levitasyon Videosu
HAHAHA orada criss angel pantolunun arasında bacagını sokuyo basamaga bastırıyo havaya kalkmıs gibi gözüküyo sende bunu yedin ya hadghwsfhsdf qwafdgaefda he y allahım :D:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
arkadaşım yeniyim dedim hiç dikkat etmemiş olabilirim sende doğru cevap yazsan daha ii olur hem dediğin şeyi nasıl yapıyor anlamadım
-
bak adam
arkası dönük tamammı pantolunun önünün bacak kısmını ikiye ayırıyo arkadan çekim oldugu için siz göremionz o yırttıgı kısımdan bacagını cıkarıyo basamaga koyuyo kaldırıyo kendisini iki tane ayakkabı oldugu için orada kimse çakmıyo bak levitasyona inan ama bu videodakiler yalan :D bazılarındada apartmanların önünde ucuyo oradada apartmanın yukarısından cekiyolar oradakiler wow felan diyoya paralı seyirci adsgdsgasdefsdg
arkası dönük tamammı pantolunun önünün bacak kısmını ikiye ayırıyo arkadan çekim oldugu için siz göremionz o yırttıgı kısımdan bacagını cıkarıyo basamaga koyuyo kaldırıyo kendisini iki tane ayakkabı oldugu için orada kimse çakmıyo bak levitasyona inan ama bu videodakiler yalan :D bazılarındada apartmanların önünde ucuyo oradada apartmanın yukarısından cekiyolar oradakiler wow felan diyoya paralı seyirci adsgdsgasdefsdg
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- DARK
kardeş senin dediğin sadece 1 kısmında war sahildeki vede restorantaki yerde senin dediğin gibi yapıyo ama diğer yerlerde başka bişe yapıyo onu bilmiyom senin dediğini chriss angel zaten açıklamıştı ama arkadaş bilmiyo :)criminal_1994 yazdı:bak adam
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-