NEKROKİNEZİ

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
hackermonkey

NEKROKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

Birazdan okuyacağınız bilgiler tehlikelidir.
Nekrokinezi psişik bir tesir ile öldürme gücüdür.Bunu yapmanın farklı yolları vardır ama hepsi de çok büyük bir psişik güç gerektirir.Bir cismi yerinden oynatmak nekrokineziye göre çok basittir.

-Basit canlıları öldürmek daha kolaydır.Bir karıncayı diğerlerine göre kolayca öldürebilirsiniz ama bir insanı öldürmek için yıllarca çalışma yapabilirsiniz.
-Nekrokinezi çeşitli sebeblerden dolayı çok tehlikelidir bu yüzden sadece özel durumlarda savunma amaçlı kullanın.
-Çalışmalara telekinezide ustalaşrak ve diğer dallarda yükselerek başlayabilirsiniz.Direk nekrokinezi çalışmaya başlamayın.Nekrokinezi tüm pşisik fenomenler arasında en zor olanıdır.Büyük bir pşisik güç gerektirir.

Çalışmalar:
Bir canlıyı öldürmek için uygulanan yollar değişebilir.Örneğin biz eğer bir süre oksijensiz kalırsak ölürüz veya beynimizde bazı bağlantılar koparsa ölürüz, yada kalbimiz durursa ölürüz ve pek çok neden sayılabilir.Nekrokinezi bu zayıflıklara odaklanır.Beyin gücümüzle herhangi bir yaşamsal faaliyeti önleyerek canlının ölümüne yol açabiliriz.

Hayal edebileceğiniz gibi bunu yapmak oldukça zordur bu yüzden vucüdun çalışması hakkında bilgili olmanız gerekmektedir.Örneğin eğer kalp durduracaksanız onun nasıl çalıştığını bilmeniz gerekir.

Telekinezide tüm düşünce gücünüzü cismi oynatmak için odaklarız.Burada da yöntem aynı.Tüm gücünüzü hayati bir faaliyeti durdurmaya adayın.Eğer işe yarasa kurban önce sararmaya başlar hasta görünür; sonra da ölür.

Bunu bilmek oldukça tehlikelidir.Bu yüzden sadece kendi güvenliğiniz için kullanın.Bu bilgi silah gibidir.Kötü amaçlar için kullanılabilir.

Nekrokinezinin bir diğer yanı:
Bazı insanlar nekrokinezinin ölü insanları hareket ettirmek için kullanıldığını tartışıyor.Böyle bir yön de vardır.Ama bunu yapmak çok zordur.Tüm düşünce gücünüzü ölü insanın belirli bir kasına odaklayın.Bir cismi hareket ettirmek kolaydır çünkü ortada tek bir yön vardır.Ama insanın binlerce kası, kemiği vardır.Tüm bunları belirli bir koordinasyon içinde hareket ettirmek herkesin harcı değildir.İmkansız olmasa bile çok sık yapılabilecek birşey olmadığı kesindir.

Paylaşıldıysa özür dilerim paylaşıldıysa lütfen bu konuyu silin

ALINTI

hackermonkey

Re: NEKROKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

yorum yok mu???
00900

Okunmamış mesaj gönderen 00900 »

millet ben dedim 200 kişiyi öldürdüm mü desin :D
Kullanıcı avatarı
bykus51

Okunmamış mesaj gönderen bykus51 »

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
(Kalem suresi 51.ayet)

Ali bulaç mealindeki tercümesi:

O inkâr edenler, zikri (Kur'an'ı) işittikleri zaman, seni neredeyse gözleriyle devireceklerdi. "O, gerçekten bir delidir" diyorlar.
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

bykus51 yazdı:وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
(Kalem suresi 51.ayet)

O inkâr edenler, zikri (Kur'an'ı) işittikleri zaman, seni neredeyse gözleriyle devireceklerdi. "O, gerçekten bir delidir" diyorlar.
yeter artık ya imamsan git vaaz ver işin ne burada arkadaşım yeter artık nekrokineziyle islamın ne alakası var cahil
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

criminal_1994 yazdı:
bykus51 yazdı:وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

(Kalem suresi 51.ayet)

yeter artık ya imamsan git vaaz ver işin ne burada arkadaşım yeter artık nekrokineziyle islamın ne alakası var cahil
Evet sen çok alimsin de herşeyi biliyorsun.İsteyen istediği yorumu yapar.Uygunsuz olduğu düşünülürse cevaplar yöneticiler tarafından silinir ve üye için gereken yapılır.Sana mı kaldı insanların yorum yapma haklarını elinden almak...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
bykus51

Okunmamış mesaj gönderen bykus51 »

criminal_1994 yazdı:

(Kalem suresi 51.ayet)

Birincisi arkadaşım senin sözlü saldırıda bulunma gibi bir hakkın olmadığını belirtmek uygun olur sanıyorum bu durumda. İkincisi islamla alakalandıramıyorsan bu da senin sorunun ki ayette gayet net bir ifade olduğunu ben görüyorum. Kimseye kötü bir söz yahut ithamda bulunduğumu da sanmıyorum ki bana karşı bu denli bir cephe aldın.

Allah'ın selamı bütün kardeşlerimizin üzerine olsun.
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

bykus51 yazdı:
criminal_1994 yazdı:

(Kalem suresi 51.ayet)

Birincisi arkadaşım senin sözlü saldırıda bulunma gibi bir hakkın olmadığını belirtmek uygun olur sanıyorum bu durumda. İkincisi islamla alakalandıramıyorsan bu da senin sorunun ki ayette gayet net bir ifade olduğunu ben görüyorum. Kimseye kötü bir söz yahut ithamda bulunduğumu da sanmıyorum ki bana karşı bu denli bir cephe aldın.

Evet öldürmek günahtır ama arkadaşımız gidin böyle yapın öldürün demiyor ki..Sadece bilgi vermiş..
Allah'ın selamı bütün kardeşlerimizin üzerine olsun.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

abicim bu nekrokinezi tamammı sen diyorsunki insan öldürmek günah iyide bu sadece teknik bunu okuyunca insan öldürcek diye bişey yok ki istesede başaramaz sen bide üşenip ayet koyuyorsun gerçekten ilginç adamsın :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

criminal_1994 yazdı:abicim bu nekrokinezi tamammı sen diyorsunki insan öldürmek günah iyide bu sadece teknik bunu okuyunca insan öldürcek diye bişey yok ki istesede başaramaz sen bide üşenip ayet koyuyorsun gerçekten ilginç adamsın :D
Evet bende aynısını söyledim zaten bir üstte :)