teknik istediniz alın size astral çıkma tekniği
-
- İletişim:
Re: teknik istediniz alın size astral çıkma tekniği
Amatörler için zararı şöyle var eğer kalp sorununuz varsa yapmayın derim. Ayrıca kitapta doğru yazıyor. Eğer başkası tarafından uyandırılırsanız aniden ruhunuz yerine gelir sıçrama olur, kalp heyecanlanıp değişik fonksiyonlar(aritmi,taşikardi,bradikardi vb. kalp ritim bozuklukları) ortaya çıkabilir. Sakin bir ortamda denemenizde yarar var. Gece yapmanızı tavsiye ederim. Biraz korkutucu olabilir. Ben gece uyanıp yapamam korkuyorum diyorsanız. Lucid ruya(bilinçli ruya) ile astrale kolayca çıkabilirsiniz.Deneyimleri söylemek için erken. Sen ilk önce bir çalışmalara başla. Forumu iyice oku. Özellikle astral seyahat bölümünü. Tüm teknikleri oku. Ondan sonra çalışmalara başla. Korkulacak çok bir şey yok. Ama kalp sorunun varsa deneme.
- Merlin
Uzmanlar gece yapmayın diyor :)samet yazdı:Amatörler için zararı şöyle var eğer kalp sorununuz varsa yapmayın derim. Ayrıca kitapta doğru yazıyor. Eğer başkası tarafından uyandırılırsanız aniden ruhunuz yerine gelir sıçrama olur, kalp heyecanlanıp değişik fonksiyonlar(aritmi,taşikardi,bradikardi vb. kalp ritim bozuklukları) ortaya çıkabilir. Sakin bir ortamda denemenizde yarar var. Gece yapmanızı tavsiye ederim. Biraz korkutucu olabilir. Ben gece uyanıp yapamam korkuyorum diyorsanız. Lucid ruya(bilinçli ruya) ile astrale kolayca çıkabilirsiniz.Deneyimleri söylemek için erken. Sen ilk önce bir çalışmalara başla. Forumu iyice oku. Özellikle astral seyahat bölümünü. Tüm teknikleri oku. Ondan sonra çalışmalara başla. Korkulacak çok bir şey yok. Ama kalp sorunun varsa deneme.
-
Ben en ufak olay da bile heyecanlanıyorum.Kalp ritimim en ufak olayda artıyo ve astral seyehate çıkarken en çok bu yüzden zorlanıyorum.Çıktığımda ise bedene tekrar geldiğimde kalp krizi geçircek gibi oluyorum ondan lucid rüya yolu ile astral seyehat öneririm.Yani rüyada bilincinizi kontrol etmeyi başarmalısınız.Direk olarak çıkmaya çalışırken nefes tekniklerini yaparken kalbinizde zorlanma hissediyorsanız lucid rüya ile çıkmanızı tavsiye ederim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- spahi
Güzel teknik denemeye değer...
-
- Yeni Kullanıcı
Bende titremeler başladıktan sonra kasımaar oluyor ve bütün vücudum geriliyor buna destekmi veriyim yoksa karşı koyup gevşediğimimi düşünüyim ?
-
- İletişim:
Kalpte sorun yaşayanlar denemesin ya da lucid ile denemesin. Çünkü ilerde kalp ritim bozuklukları gelişebilir. Svt, paroksismal artrial ritim bozuklukları vb. gibi sorunlar yaşarsınız benden söylemesi ve bu sorunlar sizin hayatınız boyunca hap kullanmanıza bile neden olabilir... Bu arada Kardiyovasküler cerrahide üstüme yoktur :D
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
bence en süper iki teknikten biri bu. diğeride kendi yazdığınız teknik...
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ya ipi cektigimizi düsüncezde yani nasil? Tirmaniyomus gibi mi ama tirmanirken dikeysel oluruz ve dikeysel mi olmaliyiz?? hem nereye kadar tirmancam yaa :D
- pokercem
Ben ilk denememi bu teknikle yaptım dün söylenilenlere göre eğer gök gürlemeseymiş astrale çıkçakmışım çok rahat bi teknik bence
Something is everything is happens
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
nasil tirmaniyosun peki?? :D dikeysel mi normal tirmanir gibi?
-