VEEE SONUÇ!!

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
SMEGO0

VEEE SONUÇ!!

Okunmamış mesaj gönderen SMEGO0 »

merhaba millet,
ben bu siteden önce bide beyin gücü die bi sitede takılıodum bi ara sonra bu sitede durmaya başladım.
bu işlere ilk heveslendiğimde 13 yaşımdaydım kaşık bükmeye fln çalıştım olmadı .sonra internetten araştırınca psi wheel den fln başlıcamı öğrendim onu çok rahat yaptım.ama kapalı kapta hiç yapamadım.bi kere hayal gücümüz sınırlı fizik kanunlarıyla yaşıyoruz bu beyin gücü enerji olaylarına inanıyorum ama kimse kaşık bükmelerden fln öteye gidemioyor hatta doğru dürüst bükende yok bunun olması mümkünmü mümkün ama yapılamıyor.ondan sünra 6.his olaylarıyla fln uğraştım onlar daha inandırıcı geldi.biraz ilerledim hala dahada çalışıyorum.çünkü onu yapan çok var.neyse konumuza gelelim demek istediğimi anladınız siz;
sitede yaşı küçük hayal güçleri çok gelişmiş arkadaşlar var tebrik ediyorum hepside uçuyo elektrik fln atıyolar ateş atıyolar maşallah :P ... çoğunu hayali bu güçlerini geliştirip avatar fln olcaklarını sanıyolar :P
hepsi bi yaşa geldiklerinde bnm düşündüklkerimi düşünücekler.bnim evrene dair çok sorum var çok düşünen bi insanım bni cahilmiş gibi düşünmeyin yani...
kimseyle dalga geçtiğim alaya aldığım yok site yöneticilerini biliyorum.hepsi iyi niyetli yardım etmek isteyen arkadaşlar..
sitede bole saçma şeyler olmasa insanları daha teşvik edersiniz.
bnm size önerim pozitif düşünme olayları üstüne yoğunlaşın çünkü onlar harbi oluyor.
bn demesemde burdan biçok arkadaş eninde sonuda uçamıyacağını,ateş atamıyacağını anlıcak.

bunları kafa bulmak için söylemiyorum çok ciddi ve samimiyim !!
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!

optimist_21

Re: VEEE SONUÇ!!

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

tavsiyelerin için saol.
ben de bir zamanlar bu tür sosyal içerikli mesajlar yazmaya çalıştım ama tınlayan olmadı...
bence bırak da neyin ne olduğunu yaşayıp öğrensinler;)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

VAY ZAFER ABİ NABER NE DURUMDASIN ? :D
pixies forever <3<3
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

ozina yazdı:VAY ZAFER ABİ NABER NE DURUMDASIN ? :D
danke schön ozan mich geht es gut:)) sen nasılsın?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

optimist_21 yazdı:
ozina yazdı:VAY ZAFER ABİ NABER NE DURUMDASIN ? :D
danke schön ozan mich geht es gut:)) sen nasılsın?

HAA öylemi... ne dedin anlamadım bende ii :D :D
pixies forever <3<3

pitbullcu

Okunmamış mesaj gönderen pitbullcu »

SMEGO0 yazdı:merhaba millet,
ben bu siteden önce bide beyin gücü die bi sitede takılıodum bi ara sonra bu sitede durmaya başladım.
bu işlere ilk heveslendiğimde 13 yaşımdaydım kaşık bükmeye fln çalıştım olmadı .sonra internetten araştırınca psi wheel den fln başlıcamı öğrendim onu çok rahat yaptım.ama kapalı kapta hiç yapamadım.bi kere hayal gücümüz sınırlı fizik kanunlarıyla yaşıyoruz bu beyin gücü enerji olaylarına inanıyorum ama kimse kaşık bükmelerden fln öteye gidemioyor hatta doğru dürüst bükende yok bunun olması mümkünmü mümkün ama yapılamıyor.ondan sünra 6.his olaylarıyla fln uğraştım onlar daha inandırıcı geldi.biraz ilerledim hala dahada çalışıyorum.çünkü onu yapan çok var.neyse konumuza gelelim demek istediğimi anladınız siz;
sitede yaşı küçük hayal güçleri çok gelişmiş arkadaşlar var tebrik ediyorum hepside uçuyo elektrik fln atıyolar ateş atıyolar maşallah :P ... çoğunu hayali bu güçlerini geliştirip avatar fln olcaklarını sanıyolar :P
hepsi bi yaşa geldiklerinde bnm düşündüklkerimi düşünücekler.bnim evrene dair çok sorum var çok düşünen bi insanım bni cahilmiş gibi düşünmeyin yani...
kimseyle dalga geçtiğim alaya aldığım yok site yöneticilerini biliyorum.hepsi iyi niyetli yardım etmek isteyen arkadaşlar..
sitede bole saçma şeyler olmasa insanları daha teşvik edersiniz.
bnm size önerim pozitif düşünme olayları üstüne yoğunlaşın çünkü onlar harbi oluyor.
bn demesemde burdan biçok arkadaş eninde sonuda uçamıyacağını,ateş atamıyacağını anlıcak.

bunları kafa bulmak için söylemiyorum çok ciddi ve samimiyim !!
sen zaten kafandan silmişsin bak herşey inanmayla alakalı kafada biter herşey yani beynimizi kandırmayla buda çok zor biişeydir.zaten bu enerji ruhdan gelmekdedir ve şuan ruh enerjimizin çokçok az bi kısmını kullanabiliyoruz ama yinede bu enerji bi ağacı bile yerinden sökmeye yeter fakat beynimizi kısıtlı kullandığımız için bunu başarmamız çokçokçok şuan orta düzeydeki bi insna beyninin 100de 4 ünü mü ne kullanıyo.şu laf boşuna söylenmemiş insan oğlunun istediyi zaman yapamayacağı şey yoktur!!!yeterki iste ama gerçekden iste...

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön