Telekinezi videom cisim iLerletme
-
Re: Telekinezi videom cisim iLerletme
tamamen sahte :D kagıdn içnde mıknatıs var , alttada başka birisi demir yardımı ile kağıdı oynatıyor , Tk olsaydı o kağıt o kdr hızlı bi şekilde hareket etmezdi , siz kimi kandırıyosunz ya :d
- korzay
açıkça sahte!
Çünkü mıknatısla hareket ettirilio yani birim birim hareket ettirilio telekinezi de ise sürekli bir hareket söz konusudur.
Ayrıca sonunda ki levitasyon diil mıknatıs la uzak-yakın yapmışsın..
Çünkü mıknatısla hareket ettirilio yani birim birim hareket ettirilio telekinezi de ise sürekli bir hareket söz konusudur.
Ayrıca sonunda ki levitasyon diil mıknatıs la uzak-yakın yapmışsın..
Sahte düşlere deqil , rüyamda qezen hayalete inandım..
INVISIBLUE
INVISIBLUE
-
TAMAMEN FAKE SIRF BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÜYE OLDUM . :D
-
Bu başlığı açanı ve başlığı savunanları videonun gerçek olduğunu düşünenlere sövmek serbest.Ayrıca yeni videoda koymadı gerizekalı herif yeni hileler arıyordur çok meşgul aptal veled...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- knsptk
Top şeklindeki kağıt sadece belirli bir bölümünden sürükleniyor masa üzerinde o tarzda hafif bir kağıdın o denli hızlı haraketi sonucu belirli bir yuvarlanma payı söz konusu :) Emeğine saygı duyuyorum ama ortam karanlık kağıt ve masa doğru düzgn görülmüyor. Madem yapabiliyorsun cam bir sehpa üzerinde aydınlık bir ortamda bir video daha koy kardeşim :)
-
- Yeni Kullanıcı
Eğer hilesiz bir şekilde yapmışsan büyük tebrikler kardeşim. Allaha ve kendi gücüne inanmaya devam et.sana başarılar..
-
- Yeni Kullanıcı
Telekinezi hususunda bilinmesi gereken gerçekleri daha ilk zamanlar keşfettim öncelikle telekinezi yaparken ister el ile ister bakarak istersen bakmadan yapabilirsiniz.Enerji akışı için odaklanma şart değildir ve belli bir şekli yoktur. olmasını istersin yada olduğunu düşünürsün olur. belli bir teknik yoktur bu yüzden odaklanma göremedim yada öyle hareket etmez gibi cümleler yanlıştır.Her insanın kendine göre tekniği vardır ve bunu sadece kendisi geliştirir. birinden teknik yardımının yararı olabilir fakat teknik o kişiye ait bir geliştirme şeklidir, yararı olacak diye kesinlik yoktur. Ben odaklanma olmadan bu sitede dolaşırken dahi enerjimi düzeneğime aktarabiliyorum. Benim bakmadığım zaman onun sürekli döndüğüne bilinç öyle inandıki bunu defalarca yaşadım. sadece bilinçaltınızı kandırıp buna yürekten inanırsanız oluyor. Her tekniğiniz için geçerli bir durum ve bu sizin bilinçaltınız ile alakalı. Sadece siz tekniğinizi geliştirirsiniz başkası değil..
-