Kardesim Aynı Tesiti Bugün Yaptım. Ates:4 Toprak:9 su:13 Hava:14Berk yazdı:Han_35
nasıl bir istatistiktir o:)içinin ateş-toprak-su-hava elementleriyle imgele biraz.Belki yararı olur
4 Element Testi.Kişiliğinizin elementlerle ilişkisini öğreni
Moderatör: Sai
-
Re: 4 Element Testi.Kişiliğinizin elementlerle ilişkisini öğ
-
Duygusuz saygısız inatçı assadsadadasadilter yazdı:Hajo Banzhaf 4 ELEMENT TESTİ
Sonuç
Dört Element Ateş, Toprak, Su ve Hava her insanda farklı biçimde modellenmiştir ve yaşam süresince gelişir ve daha fazla göz önüne çıkar. Aşağıdaki grafik, her bir elementin üzerinizde bugüne kadar ne derece etkili olduğunun göstergesidir.
Bu testi iki üç yıl sonra tekrarladığınızda, değişip değişmediğinizi göreceksiniz. Belki, bugün zayıf görünen elementler o zaman daha net biçimlenecek ve siz bütününüze daha fazla yaklaşmış olacaksınız.
Gücünüz yüksek puan aldığınız yerde yatmaktadır. Ancak, bir bütün olabilmek için mevcut güçleri daha fazla geliştirmek yerine, bugüne kadar ihmal edilmiş olan sayfaları çevirmek gerekmektedir. Neredeyse hiç puan alamadığınız element kesinlikle en zayıf elementiniz, yani zayıf noktanızdır, fakat aynı zamanda bütünlüğe giden yolda biçimlendirilmesi gereken " zor elde edilebilen varlığınız"dır.
Sanırım avatar falanım heralde :DD
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Su:14
Toprak:13
Hava:8
Ates:4
Nasil yorumlamaliyim bunu:)
Toprak:13
Ates:4
Nasil yorumlamaliyim bunu:)
- maceste55
Ateş:7
Toprak:7
Su:9
ben ne yapmalıyım;psi-whell yapmayı dendim çok az dönüryor,astral seyehat denedim titreme falan oldu ama sonuca ulaşamadım.Benim neleri yapmam gerektiğini söylermisiniz.
Toprak:7
Su:9
ben ne yapmalıyım;psi-whell yapmayı dendim çok az dönüryor,astral seyehat denedim titreme falan oldu ama sonuca ulaşamadım.Benim neleri yapmam gerektiğini söylermisiniz.
"Kendini bilmeyen varoluşun sırlarını da bilemez."
Odaklanma üzerine çalış.
- maceste55
ben daha yeniyim;hiç bir şey bilmiyorum yani benim bu işleri yapabilmem için ne gibi konuları araştırmam gerekiyor onları sadece başlıklarını söyler misiniz?odaklanmada sadece yaptığım şeylere konsantremi olcam ona mı çalışayım.netenes yazdı:Odaklanma üzerine çalış.
"Kendini bilmeyen varoluşun sırlarını da bilemez."
Sana ruhsal güçleri geliştirme teknikleri adlı kitabı öneriyorum. İnternette heryerden indirebilirsin. Aklını kullanarak okursan ve uygularsan birçok konuda sana büyük yardımı dokunacaktır.
-
11 ateş
8 toprak
10 su
10 hava
8 toprak
10 su
10 hava
- maceste55
tamam.teşekkür ederim