Sizce Ben Mi Yaptım ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
KralBenim
Yaşadığınız İl: 5 Amasya

Re: Sizce Ben Mi Yaptım ?

Okunmamış mesaj gönderen KralBenim »

Yağmur yağması doğa işidir arkadaşlar.
Yağmur yağmasını istemekle yağmur yağmaz.
Öncelikle konveksiyonel yağım için yerden bir biktar suyun buharlaştırılması ve ardından gökyüzünde ki soğuk tabakayla
karşılaştırılıp suyun yoğunlaştırılması gerek ki yağmur yağsın...

Bunu enerjisiyle , düşünce gücüyle yaptığını söyleyen , zanneden arkadaş tüm bu aşamaları gerçekleştirdi mi ?

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

KralBenim yazdı:Yağmur yağması doğa işidir arkadaşlar.
Yağmur yağmasını istemekle yağmur yağmaz.
Öncelikle konveksiyonel yağım için yerden bir biktar suyun buharlaştırılması ve ardından gökyüzünde ki soğuk tabakayla
karşılaştırılıp suyun yoğunlaştırılması gerek ki yağmur yağsın...

Bunu enerjisiyle , düşünce gücüyle yaptığını söyleyen , zanneden arkadaş tüm bu aşamaları gerçekleştirdi mi ?
Yok o arkadaş sadece düşüncesi ile oluşturduğu yoğun enerji yağmur yağmak üzere olan bir paralel evrene geçiş yaptı.Yada matriksde bir dalgalanma yarattı.Allah peygamber diyorsunuz da Hz.Enes'in hacet namazı ile sadece kendi tarlasında bulut oluşturarak yağmur yağmasından neden bahsetmiyorsunuz?Ancak inkar etmek için çok sebebiniz var...
Sınanıyorsunuz...
cehalet

Ayrıca güzel kardeşim yağışın konveksiyonel yağış olması gerekmez frontal yağış da olabilir.Ki bu yağış türü soğk ve sıcak havanın karşılaştığı noktlarda gerçekleşir ve gökgürültülü yağışlara sebep olur.Arkadaşın odaklanması ve düşünmesi etrafındaki suyu manyetize etmiş ve bu suda aynı frekansta titreşerek göğe kadar yükselmiş olabilir.Tıpkı bir bardağa suyu doldurup taşırarak bardağın bulunduğu kabı doldurabileceğiniz gibi arkadaş da odaklanarak odasındaki nemi manyetize etmiş ardından odaklanmaya devam ederek bu manyetize nemin yükselmesini ve bir bulut oluşmasını sağlamış olabilir.Ama bu sadece bir teori.Belki bambaşka birşey olmuştur veya belkide hiçbirşey olmamıştır.Ben sadece kesin hüküm verilmesine karşıyım...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
KralBenim
Yaşadığınız İl: 5 Amasya

Okunmamış mesaj gönderen KralBenim »

cehalet yazdı:Ayrıca güzel kardeşim yağışın konveksiyonel yağış olması gerekmez frontal yağış da olabilir.Ki bu yağış türü soğk ve sıcak havanın karşılaştığı noktlarda gerçekleşir ve gökgürültülü yağışlara sebep olur.Arkadaşın odaklanması ve düşünmesi etrafındaki suyu manyetize etmiş ve bu suda aynı frekansta titreşerek göğe kadar yükselmiş olabilir.Tıpkı bir bardağa suyu doldurup taşırarak bardağın bulunduğu kabı doldurabileceğiniz gibi arkadaş da odaklanarak odasındaki nemi manyetize etmiş ardından odaklanmaya devam ederek bu manyetize nemin yükselmesini ve bir bulut oluşmasını sağlamış olabilir.Ama bu sadece bir teori.Belki bambaşka birşey olmuştur veya belkide hiçbirşey olmamıştır.Ben sadece kesin hüküm verilmesine karşıyım...
Senin dediğin gibide olmuş olabilir.
Ben sadece kendi düşüncemi söyledim.
cehalet

KralBenim yazdı:
cehalet yazdı:Ayrıca güzel kardeşim yağışın konveksiyonel yağış olması gerekmez frontal yağış da olabilir.Ki bu yağış türü soğk ve sıcak havanın karşılaştığı noktlarda gerçekleşir ve gökgürültülü yağışlara sebep olur.Arkadaşın odaklanması ve düşünmesi etrafındaki suyu manyetize etmiş ve bu suda aynı frekansta titreşerek göğe kadar yükselmiş olabilir.Tıpkı bir bardağa suyu doldurup taşırarak bardağın bulunduğu kabı doldurabileceğiniz gibi arkadaş da odaklanarak odasındaki nemi manyetize etmiş ardından odaklanmaya devam ederek bu manyetize nemin yükselmesini ve bir bulut oluşmasını sağlamış olabilir.Ama bu sadece bir teori.Belki bambaşka birşey olmuştur veya belkide hiçbirşey olmamıştır.Ben sadece kesin hüküm verilmesine karşıyım...
Senin dediğin gibide olmuş olabilir.
Ben sadece kendi düşüncemi söyledim.
Üslubumdan ötürü özür dilerim.Biraz sert olmuş olabilir...
Sınanıyorsunuz...

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

uslübünüzü illaki dinî birşeyle karıştırcaksınız
bnce böyle bir kinezi türü vardır
bulutları beyin gücüyle kontrol etme gibi
ztn bunu yapanlarda war
yağmur yağdıradabilirler çalışsalar
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
Trrrracovsky
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Trrrracovsky »

bence ufak bi esinti hissetsen sen yapmı ş olabilirsin diycem ama yani iklim sonuçta eğer bu konuda çok tecrübeliysen sen yapmış olabilirsin zannedersem sende benim gibi çaylaksın