Psi wheel yapmanın kolay bir yolu (işe yarıyor !)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Panzehir

Psi wheel yapmanın kolay bir yolu (işe yarıyor !)

Okunmamış mesaj gönderen Panzehir »

Herkeze merhabalar !

Psi wheel yapmanın kolay yolunu sizlere anlatıcağım (bilmeyenlere)

İnternette psi wheel yapmak için onlarca konu okudum hepsini yaptım psi wheel dönmüyor,dönmüyor... Sıkıldım. Bir kaç yazı okurken kendi tekniğimizi yaratabiliceğimizi anladım. Bende Sayın Fenomenin verdiği kapak çalışmasını yaptıktan sonra(5 -6 gündür yapıyorum) Psi wheel yapmaya çalışırken kendi tekniğimi yaptım. İnanırmısınız ki psi wheel fırıldak gibi dönmeye başladı... Kendi tekniğim psi wheel in yanına el koyuş şekli çok çok farklıydı... İşede yaradı ! Ben şimdi kendi tekniğimi yazabilirim isterseniz ama yazmıyorum. İsterseniz yazarım ama... Ben şimdi kendi tekniğimi yazsam yine yapamayabilirsiniz. Bu yüzden kendi tekniğinizi kendiniz yaratın ciddiyim ! Hiç korkmayın işe yarıcak diye kesinlikle işe yarıcaktır Ne kadar saçma olursa olsun ! Bunu unutmayın... Tamam forumunuzda yeniyim ama umarım bana katılanlar vardır... Teşekkürler buraya kadar okuduğunuz için !
Unutmayın en kısa yol bilinen yoldur ve siz kendi yaptığınız tekniği daha iyi tanıcağınızdan sonuç olarak kendi tekniğiniz daha çok başarılı olucaktır !
Yalnışım varsa özür dilerim !
ALINTI DEĞİLDİR...
O İlerleme Yolunda =)

Kullanıcı avatarı
ko6ra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Psi wheel yapmanın kolay bir yolu (işe yarıyor !)

Okunmamış mesaj gönderen ko6ra »

sen tekniği yinede yaz kardeş belki bi lazım olur....
Kullanıcı avatarı
DARK

Okunmamış mesaj gönderen DARK »

sölermisin tekniğini
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
Kullanıcı avatarı
ulashkral

Okunmamış mesaj gönderen ulashkral »

Kapak çalışması odaklanma sorunu gibi olan kişilerde çok çok yararlı oluor bende psi-wheel döndüremiordum nedenini duyunca çok güleceksiniz silgi yerine patates koymuşum o yüzden dönmüordu şeklide yanlış yapmışım :D 2 turdan fazla dönmüordu şimdi 10-20 tur dönüor :D
Kullanıcı avatarı
Panzehir

Tabiiki sölerim ama yapamazsan beni suçlama dediğim gibi en başarılı teknik kendi tekniğin...
Tekniğimde psi wheeli hazırlayıp masanın üstüne koy sağ elini sol kolunun dirseğine koy sol elinide sağ koluna koy psi wheel tam ortada olcak bu ellerinin sonra hafif gözlerini kapat rahatla... Zihnin dinç olsun .. O Ortadaki psiwheeli ellerin ve kollarının arasından gelen çok güçlü bir hava dalgası sonucunda psiwheelin döndüğünü hayal et ... Bende bir kaç tur döndükten sonra durmaya başladı çünkü konsantrasyounumu yitirdim =) şaşkınlıktan =) Başarılar dilerim :) umarım sen ve bütün psiwheel yapamayanlar yapar ! :)
O İlerleme Yolunda =)

Kullanıcı avatarı
Panzehir

Başka tekniklerimde var ama yazmıcağım... Ben her türlü artık psiwheel yapabiliyorum ama tam olarak hakim değilim umarım oda olcak ! :)
O İlerleme Yolunda =)
Kullanıcı avatarı
Panzehir

Bu arada yazmamamın sebebi cimrilik değil... Kendi tekniğinizi oluşturun.. Bu yaptığınız şey size çok saçma gelse bile deneyin çekinmeyin :)
O İlerleme Yolunda =)
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

doğrusu bu bilginin verilmemesi konusunun iyi bir nedeni var
hayal gücü daha doğrusu uydurma gücü 'nü artırma :D aslında ikisi birbirine yakın
ama parapsikolog metapsişik hermesçi ya da telekinetiq olmanın en önemli kısmı irade ve birşeyleri imajine etme gücüdür.
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
DARK

Okunmamış mesaj gönderen DARK »

yaw ben normalde bunları yapıyodum ama 1 ay ara verdim yapabildiğim herşeyi unuttum en kötü plastik kabın içinde psiwelli çeviriyodum kaşık fln büküyodum ama şimdi bişe yapamıyorum... benden tavsiye ara vermeyin
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
Kullanıcı avatarı
Panzehir

sen ara verdigini engel olarak gormessen yaparsin bence
O İlerleme Yolunda =)