Naber Millet ? :D
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- whaki
Naber Millet ? :D
Arkadaslar nasilsiniz ? Iyisinizdir ins. . Yaklasik 1 - 1.5 aydir siteye girmiyorum, cunku artik Turkiye'ye dondum ve kendimi 11. sinifin zorlu dersleri ve gecen senenin eksiklikleri karsisinda buldum. Yani sole diyebilirim, derslerden kafayi yemek uzereyim, bide bunun uzerine ask mesk olaylari geldi, kiz beni reddetti, bunalima girdim falan filan :D bunu yazarken bile aklimda kiz var :S Derse basliyim diyorum, sorularda kizi goruyorum, ne zor seymis asik olupta reddedilmek :D Neyse konu sapmasinda, siz nasilsinizz bakem ? Ne yaptiniz ? Ben 1 - 1.5 ay calismayinca nerdeyse butun guclerimi kaybettim :S Geri kazanmaya zamanimda yok . Arada bi astral seyahate cikmayi deniyorum , ama 2 haftada bir falan. Gecen gun tam cikiyordum cok fena heycan yaptim nieyse, cikamadim o yuzden :D Birazda siz anlatinda ben dinleyim :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
Re: Naber Millet ? :D
Hosgeldin tekrar...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
hoşgeldin bende lise 1 e geçtim mantık fln işte gıcık bi konu !!
pixies forever <3<3
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
siz üniversitede görürsünüz xD herneyse hoş geldin :D
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
kızlar hayatının içine girdimi çok kötü oluyor hayatın pert :P
- whaki
Evet yaa, univ giden butun tanidiklarim, oss stressinin bisey olmadigini soluolar :) kiz isi de zor yaa, ama kararliligim sayesinde kizi unutmya basladim :D bide bugun bnm felsefe hocasina astral seyahati, telekinezi fln, hoca bakti tip tip, biraz arastiriyim dedi ;) dedim aman hocam beni deli sanmayin bu islere bi girin siz bile cikamazsiniz dedim :D hocada mantikli, olabilir bole seyler dedi. Gelecek ders bakiyim ne dicek
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
bende hocalara söylüyodum lisedeyken. araştırıcam diyolardı. şimdi soruyorum. aradan 5 sene geçmiş hala araştırıcaklar xD
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- kinetik_prens
ingilizce öğretmenim kitabı okurken gördü bana anlat dedi xDD kitabımı da bitirdim açıkçası xDD
nolucak şimdi xD
nolucak şimdi xD
İmza Yhok.
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Ozina Benden 1 Yaş Bile Büyük Değilsin Lise 1 Ben Orta 2 :(( NAsıl İş Ya
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan