Lütfen Yardım Edin Artık İnanamıyorum :S :(
Moderatör: Sai
- degre1
Re: Lütfen Yardım Edin Artık İnanamıyorum :S :(
ya aga chi tekniği dion siteyi adresi verde bizde çalışalım nolur pls sıkıntılıyım zaten ilerleyemiyorum bide arkdaşınıza para bükmeyi gösterin ozmn inanabilirler :D
En son degre1 tarafından 31 Eki, 20:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... -t402.html al arkadaşım link ...
Nothing Else ...
- degre1
- whaki
ikea ne ya ? evinizin herseyi mi :D nie bu nicki sectin ? merak ettm
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- ikea
ikea evimizin her şeyi değil xD herkez neden bunu soruyo ki :)
bunu bildiğimiz tükkan olan ikea'dan (ç)aldım xD uzun bir hikayesi var üye olduğum çoğu forumlardaki nickim ikea hikayesi benim için çok özel ben ya bsvr'im yada ikea xD bsvr'de hayattan bıktığım anlarda yada tek bir link görebilmek için girdiğim forumlardaki nickim isterseniz sicil çıkartayım dicem ama neyse xD
işte ikea hikayesi olduğu için ikea'yım ve nickimle "barışık,mutlu,rahat" ... xD
ayrıca link için saol diyenlere " bişi değil forum hepimizin " diyorum .
bunu bildiğimiz tükkan olan ikea'dan (ç)aldım xD uzun bir hikayesi var üye olduğum çoğu forumlardaki nickim ikea hikayesi benim için çok özel ben ya bsvr'im yada ikea xD bsvr'de hayattan bıktığım anlarda yada tek bir link görebilmek için girdiğim forumlardaki nickim isterseniz sicil çıkartayım dicem ama neyse xD
işte ikea hikayesi olduğu için ikea'yım ve nickimle "barışık,mutlu,rahat" ... xD
ayrıca link için saol diyenlere " bişi değil forum hepimizin " diyorum .
Nothing Else ...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
FERDİ ABİ nin (fenomen) facebookta grubu var asılders orda bak linki
http://www.facebook.com/group.php?gid=154195964592566
http://www.facebook.com/group.php?gid=154195964592566
pixies forever <3<3
-
- Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir
eğer inanmıyorlarsa bişey olmaz seni kıskanıyorlarthe ULTIMATE yazdı:=D başağrısına kendini kaptırma, yoksa ilerde olumsuz etkileyebilr seni.. her yaptığında başın ağrıyacak diye bişey yok..
Arkadaşlarımın ve hocaların dalga geçmesi beni de sinir ediyordu,hatta hala ediyor.. =D Çok ileri gittiklerinde tabi.. =) Hocanın ve arkadaşların gözleri önünde ilk ellerimi yana koyarak well çevirdim.üflüyon vs dediler.. sonra "tamam lan öyle olsun" dedim :D ve kapı pencere kapattırdım,uzaktan çevirmeyi denedim. 1metre kadar uzaklıktan döndürdüm welli.. =) hepsi cin görmüşe dönmüştü xD xD hoca da dahil.. =D dediler 'artık inanıyoz olm sana, senden korkuyoz bizi de uçurursun sonunda' faln demişlerdi.. Ama şimdi sorsan, yine inanmıyolar =D "hadi şu kitabı uçur, inanayım levitasyona","gir rüyama astrale inanayım" gibi şeyler söylüyolar..Beni çıldırtan da bu aslında.. =D Sizi ney deli ediyo bilmiyom ama, bu 'şunu yap inanayım' olayı çok sıkıyor beni.. :/ [yine tüm derdimi döktüm buraya ama.. Ne ise.. :D ]
whaki nin dediği gibi, olay sende bitiyo.. Madem fake olan videoları izledin, şimdi de git gerçk olan videoları seyret..Kendin de yapabiliyorsan zaten problem yok demektir..İnancını kuwetli tut!Bu kadar insan yalan söylüyor olamaz..Yani telekinezi-Parapsikoloji denen şeyler tamamiyle GERÇEK!! ;)
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
- ikea
zaten artık çok fena kaptırdım kalemleri uçurayım bütün sınıf görsün ondan sonra susarlar xD (4 ay sonra xD)
Nothing Else ...
-
- Yeni Kullanıcı
wolfman yazdı:Ben de ilk başladığımda yılmak üzereydim.Hem biraz da olsa tk nın gerçekliğinden endişem ve arkadaşların dalga geçmesiydi buna neden olan.hatta bazen hocalara söylüyolardı adım deliye çıktı sınıfta :) ama artık kimse bişey demiyor çünkü hepsinin gözü önünde pipet ile yaptım tk'yı.ve bide ben beynimi şöyle şartlandırıyorum: tk yaptıktan sonra baş ağrısı oluyor.internette de yazıyo zaten baş ağrısı yapar diye.demek ki gerçekten beyin bişeyler yapmış diyorum.:)
Bana da öle oluo mesela psi wheel üzerinde uzun zaman denedikten sonra oluyo...
-