Öncelikle Merhaba değerleri telekinezi.com.tr ailesi bir sürelinie sınavlar dolayısıyla telekineziye ara verdim aslında benim içinde biraz iyi oldu.
Şimdi ben bugün telekineziye geri dönüş yaptım :) Bir silgiye kürdan takıp psi-wheel denedim ama hiç dönmedi.Hemen gidip bir iğne aldım silgiye taktım üstüne kağıdı koydum az az dönüordu ve bir anda aklıma kendi tekniğim geldi bu arada benim gözlerim açıkken imajem gelişti eskiden hiç yoktu bu konu üstünde baya çalıştım ErgüN Candanın kitabından durugörü bölümünden baktım ilerlettim neyse bu konumuz değil.
Kağıdın köşesine baktım oraya bir ip bağladığımı düşündüm kağıdın köşesine bakarak ip bağladım oraya sonra kağıda döndüm ve aklımda bu ipi çektiğimi hayal ettim ve bir anda kağıt ağırdan ağırdan dönmeye başladı hızlandı hızlandı hızlandı baya döndü bu arada gözlerim hep köşelere kayıyordu bir türlü kağıda bakamadım ama ginede döndü döndü sonunda konsantrasyonumu kaybettim çok döndü baya sevinmiştim konsantrasyonum bozuldu ve kağıt durdu işte buda benim yöntemim gerçekten benim işime çok yaradı bu yöntem şimdi kaşık bükmeye geçeceğim onda bükmüştüm sonra ara verince bıraktım bakalım nasıl olcak..
İyi günler dilerm
Kolay Gelsin
Lütfen teknik hakkında olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi yapınız bir tavsiyeniz varsada lütfen söyleyiniz
telekinezi.com.tr
İşte Benim Psi-Wheel tekniğim
-
- Yeni Kullanıcı
Re: İşte Benim Psi-Wheel tekniğim
gerçekten ipi bağlayıpmı hayal ettin yoksa hiç bir şey bağlamadan mı
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
teknik güzel de bişey sorcam sen o imaje tekniğiyle ne kadar ilerledin çünkü ben de yapııyorum da yani canlı olarak imaje edebiliomusun ?
pixies forever <3<3
- ulashkral
Spawn ipi bağladığımı imaje ettim :) bende hiç birşey yapamıodum birşeyler çalıştım ettim artık yapailiyorum gözlerim açık şekiller görebiliormm
- byfreestylerap
- İletişim:
bu teknikte psiwheel in bir noktasına odaklanmanında etikisi var
-