yeni bir site
-
yeni bir site
yöneticilere özellikle akrepkrala sesleniyorum eğer program bilgisi iyi olan arkadaşlarımız varsa sadece telekinezi ile ilgili bir video sitesi oluşturabiliriz. bu çok yararlı olacaktır lütfen bu konuda bilgili olan arkadaşlarımız yardımcı olsunlar örneğin internette hiç psi ball videosu yok ve güvenebileceğimiz videolar da çok az kendi çekip koyduğumuz videolara daha çok güvenebiliriz..
SAYGILAR
SAYGILAR
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
- gabrielgray
Re: yeni bir site
Kardeşim video sitesi yerine forumun yenilenmesini tercih ederim. Pek kullanışlı değil forumumuz. Foruma katıldığım günü hatırlıyorum da, panelden çıkamıyordum. Öncelikle bunun gereğinin yapılmasını arz ederim.
-
- Yeni Kullanıcı
ben visual basic 6 programlama biliorm :D + sitenin tasarım berbat
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bence sitenin tek ihtiyacı biraz daha ciddi olunması ve gereken yerde uygun cezanın verilmesi. Bazı sitelerde adminlerden biri bile tartışma çıkarsa admin banlanıyor. Üyeler hata yaptığı zaman sürekli uyarılıyor. Hadi bir olur iki olur ama üçüncüde de mütevazi olunmaz. Açıkça söyleyeyim sataşma amacım yok. Adamın biri üyelere hakaret ediyor küfür ediyor sonra seni yöneticiye şikayet ederim seni diyorum diyorki sen benim sitedeki itibarımı derecemi seviyemi biliyor musun ? Bu ne şimdi ? Bu gösteriyorki admine yalakalık yapınca egosunu gıdıklayınca dokunulmaz oluyorsun. Ben böyle anlıyorum ne derseniz deyin. Her yazının içinde hakaret , küfür ve din konuları açılmış , konular hortlamış. Bu tek kelimeyle komiklik. Veya başka bir örnek, burası telekinezi sitesi. Adamın biri çıkmış telekinezi yoktur diyor saçma sapan örnekler veriyor. Bundan sonra yapılması gereken o yazıyı silerek üyeyi banlamaktır. Ama siz ne yapıyorsunuz ? "bu sitede herkes düşüncelerini rahatça dile getirebilir , inanan inanır inanmayan inanmaz". Tamam millet düşüncelerini ifade etsin ama o yazıyı yazanda , o yazıda üyeleri siteden uzaklaştırıyor ve üyenin telekineziye olan inancını azaltıyor. Lütfen felsefik cümleler kurup bana sataşmayın. Üniversitede insan psikolojisi okudum ve bu tür kişilerin ve yazıların üyeyi uzaklaştırdığına adım gibi eminim. Başka bir muammada adam almış ateşe üflemiş , ateş yan yatmış ben yatırdım diyor. Ateşe gaz vermiş ben büyüttüm diyor. Afedersin ama vatandaş , sence biz bunu anlamayacak kadar aptal mıyız ? 10 yaşında çocuk gelmiş bana sana büyü yaparım öldürürüm diyor. Tüm bilgilerimi verdim ona hala bana bir şey olmadı. Ne oldu büyü gelirken acaba ? Kime kafa tutuyorki üstümde on tane koruma var. Bunları temizlemek admininlerin ve modların el ele vermesiyle olur. Daha önce birkaç şikayette daha bulunmuştum ama saolsun sadece 'zaza' arkadaşım ilgilendi. Ama tek bir mod tüm siteyi düzeltemez. Hadi adminler modlar ya gelin düzeltelim şu siteyi BENCE. Aksi taktirde sitenin 'bazıları' tarafından ele geçirilmesini sadece izleyebilirsiniz.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
-
screamoftheelements arkadaşıma katılıyoru
m
m
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
bende scream of the elements e katılıyorum ve bunu düzeltmeye elimden geldiğince yardımcı olabilirim, bu sitenin asıl administrator u kim se bence o sil bastan cekmeli bambaska bir forum tasarlamalı , ve sıkı yönetim uygulamalı .
amacım kimseye sataşmak falan değil fakat şuan egonu tatmin etmek için bilmediğin şeyler söylüyorsun... Visual basic program yapmak için kullanıır site kurmak için php, asp, html bilmen gerekiyor...exe676 yazdı:ben visual basic 6 programlama biliorm :D + sitenin tasarım berbat
- options
şimdi şöyle bir şey var mesela foruma yaş sınırı koysak millet yaşını sallar çok mu zor 2 tuşa basacak.
bu soru başlıklarını kaldırabilsek tamamda neredeyse hergün 1 tane soru amaçlı başlık açılıyor.yardım başlıkları gittikçe azalıyor.
bu soru başlıklarını kaldırabilsek tamamda neredeyse hergün 1 tane soru amaçlı başlık açılıyor.yardım başlıkları gittikçe azalıyor.
Biraz ara verelim.
-