Baş ağrısı...

Moderatör: Sai

Breaker

Baş ağrısı...

Okunmamış mesaj gönderen Breaker »

İyi günler herkese.
Dün gece yaşadığım bir olayı anlatmak istedim..
Gece başım çok kötü ağrıyordu.Ağrıdan duramıyordum.Sinüzit olduğum için bu baş ağrısı 2 ye katlanıyor.İlaç içmedim vücüdumu ilaca bağımlı yapmak istemediğim için.Daha sonra beynimle yenebilirmiyim der demez aklımdan imajinasyon işlemine geçtim.Sanki böyle beynimin içinde siyah dumanlar(ağrılar) varmış gibi düşündüm ve bu dumanların bi delikten(beynimden) çıktığını imajine ettim.Ve belki inanırsınız ,inanmazsınız ama ağrı anında gitti tabi bu hemen olmadı yaklaşık 5 dk imajinasyon aşaması geçirdim.
Buradanda şu aklıma geldi.Hani bi şey varya bu beyin gücünü iyi kullanmak için bir güçlü nedenin olması lazım işte buna dün gece inandım ve yaşadım.
Okuyanlar için teşekkür ederim...

Kullanıcı avatarı
NEwblood

Re: Baş ağrısı...

Okunmamış mesaj gönderen NEwblood »

çok haklısın...ayrietten tebrikler...bu özelliğini keşedememiş bir çok kişi var sonuçta....
Breaker

Bu bir özellikmi daha dorusu özellikte bende devamlı olucak bişeymi yoksa dün gece bi şans mı idi .???Bakalım zaman neler gösterecek..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Öncelikle geçmiş olsun Breaker
ve
Tebrikler. Çok güzel ve ince bir nokta yakalamışsın. Bu asla ve kesinlikle bir şans değil. Gün içerisinde bedendeki negatif enerjiler; ister topraklama yöntemi ile olsun, ister imajinasyon ister hipnoz ve benzeri yöntemlerle tamamen ortadan kaldırılabiliyor. Aynı şey sinüzit, migren tarzı rahatsızlıklar içinde geçerli. Başlangıç noktasıda bedendeki aşırı negatif enerji birikimi veya stres & depresyon & aşırı yorgunluk ağrıları tetikliyor.

Küçük yaşta gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı başımda oluşan ağrıları yok etmek için imajinasyon ve benzer teknikler kullanıyorum. İlk olarak metallere uzun süre baktığımda başımdaki ağrıların hafiflediğini farkettim. Zaman içerisinde uzak mesafelerden dahi metallere enerji akımı ile ağrıların iletilebildiğini keşfettim. Nefes alma egzersizleri, imajinasyon ve kinetik enerji iletimi ile karma yapıldığında çok güzel sonuçlar elde ediliyor.

Tuttuğun bu ipi bırakma ve devam ettir zaman içeriside göreceksin ki düşünmen ve bir kaç dakikanı ayırman dahi ağrılardan kurtulmana yardımcı olacaktır. (Tabi müayene şart. İleri vakalara Allah muhafaza tümör vb. durumlar varsa ek tedavi ve kontrol altında bulunma gerekebilir)
Aramak, güzel bir çabadır.
Breaker

Teşekkür ederim AkrepKral zaman neler gösterecek bakalım.İnşallah bu bende olan bir yetenektir.Ayrıca ben telekinezi yi bayagıdır yapmıyordum okullar kapandığından beri.Bugün biraz deneyim dedim ve tek yöne yaklaşık 2 dakika boyunca hiç durmadan döndürebildim..Bakalım oda bir yetenek olacakmı acaba...

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

BAzı kelimeler beyinde etki yaparlar. "Yetenek" kelimesi kullanıldığı anda şu olgu bilinçaltında yer eder "Demek ki bunlar yetenek işi" Yetenekte genelde doğuştan genel özellikleri belirtmeden kullanılır. Yani bilinçaltı der ki "Yetenek doğuştan gelen bir yetenek olduğuna göre senin bunu tam anlamı ile yapmana imkan yok ama çalışırsan belki birazz"

Bu özellikler beyinsel ve ruhsal özrü olmayan herkeste zaten vardır. Kimisinde özel bir durum olarak insanlara örnek teşkil etmesi açısından doğrudan verilmiştir. Kimisinde az kimisinde çok. Yetişme tarzı, aile hatta okunan bir kaç cümle yaşanan olaylar bu özelliklerin ortaya çıkmasında önemli oluyor.
Bazende senin anlattığın olayda olduğu gibi keşifle ortaya çıkar ve kişiye göre geliştirilir yada geliştirilmez.

: ) Her ne olursa olsun güzel bir farkındalık yaşamışsın ve bunun geliştirilebilir bir özellik olduğunu bilmende zihninde çok güzel kapılar açacaktır emin ol
Breaker

İnşallah geliştirebilirim ya şu telekinezi ile onun için psişik güçlere tekrar dönüyorum.Bu olay beni psişik güçlere tekrar geri döndürdü.Hadi Bismillahirrahmanirrahim.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

İnşallah keşfetme yolunda bu düşüncelerin güzel bir vesile olur.
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Bu yöntemi bende kullanıyorum ve işe yarıyo
Ağrı kesicilerin bir sürü yan etkisi var yan etkilere mağruz kalmamak için bu yöntem çok iyi
herşey beyinde bitiyo...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..

“Sizden Gelenler” sayfasına dön