Müziğin + ları ... Bence bakın işinize yarar

Moderatör: Sai

LightMagic

Müziğin + ları ... Bence bakın işinize yarar

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

Öncelikle merhaba ...
Ben psi-whell veya baska bir şey yaparken rock vb dinliyorum, en başındada dinliyordum ... Simdi rock olmadan biraz daha zor yapıyorum fakat rock dinleyince direk ve çok basit yapıyorum bence sizde kendinize en uygun muzigi seçerek bu işe başlayın ... Birde müzik seri ritimler içersin çünkü beyin bi sure sonra ritimlere o kadar alışıyorki psi whelli onunuze koyup o sarkıyı acınca direk enerjiyi hissediyorsunuz .... Yani müziği tetikleyici olarak kullanın :)

Birda telekinezi kadar meditasyonada yarar saglıyor , Hani meditasyon müzikleri avrdır çok sakin ... Siz ne seviyorsanız onu dinleyerek yapın Daha güzel sonuç alıcaksınız gorun .... Mesela ben meditasyon yaparken sakin müzik dinleyince ne biliyim hani içimde birşeyler kıpırdamıyor :) ama metal rock vb dinleyince içim ısınıyor harekete geçiyorum resmen :)

bence herseyi siz nasıl istiyorsanız ve seviyorsanız ona göre uygulayın

Saygılarımla ....

LightMagic

Re: Müziğin + ları ... Bence bakın işinize yarar

Knuyu başka yere açıcaktım yanlıslık oldu adminler 1 kaçgün bekledikten sonra silerseniz sevinirim ..... İnsanlar faydalansın biraz...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

yalnız fazla rock tarzı müzikler dinleme kalp ritimlerinin fazla hızlı atmasını tetikler kalp ritimini bazen şarkılardanda alabiliyor ve bu yüzden profesörler hep klasik müzik dinlerler klasik müzik dinlemeni öneririm rock hızlı yaşa genç öl felsefesine dayanır resmen:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
Börü Eeren
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Börü Eeren »

Açıkcası ben, meditasyon yaparken de şu Tıva ırlarını dinliyorum. Yolda yürürken bile işe yarıyor, kafamdaki düşünceleri siliveriyor. :)

Altai sayan Tandy Uula (Feysbuk)(Videoyu ekleyen profil bana ait değil;) :
http://www.facebook.com/video/video.php ... 5359731129

İgil'in Ağıtı - Huun Huur Tu
http://www.youtube.com/watch?v=opHx1NZMp1g

İgil ve Hömey - Alaş
http://www.youtube.com/watch?v=gQRHQP2F ... re=related

Turnayı Ürkütmeyin - Huun Huur Tu
http://www.youtube.com/watch?v=qCqP1ja1 ... re=related

Bunlar Tuvanın pentatonik ırları(türküleri)dir. Hömey denen gırtlak ezgileri ile söylenir. Bu gırtlak sıkma, Toros yörüklerinde de vardır. Pentatonik müziğin kişiye sağlık verdiği bilimsel merkezlerce de kanıtlanmıştır.
Börü Eeren - Kurt Ruhu
Kullanıcı avatarı
Daegore

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

Evet klasik müzik kesinlikle beynin daha rahat ve daha matematiksel çalışmasını tetikliyor.Ayrıca Beethoven,Dvorâk,Rachmaninov ve Vivaldi'nin Moderato(Orta seviye ritim) ritminde eserlerini dinlemeniz tavsiyemdir.Özellikle Dvorak 9.senfoni New World.
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.

LightMagic

ne biliyim ben klasik müzik sevmiyorum :D yavas rocklarda var ... su linkteki sarkıyı bana bulursanz çok sevinirim http://www.yout ube.com/watch?v=jsMW TrYMHDo Boşlukları silin :)
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

klasik müzik dinlersen zihinde imaj canlandırma konusunda daha başarılı olursun telekinezide fayda sağlar sana
Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

Piyano ve Kemandan şaşmam. =)
Size önerebileceğim iki mükemmel parça var.
Chopin - Nocturne For Violin And Piano ve John Williams - Theme from Shindlers List 1993. İsteyen olursa internet üzerine yükleyip link'ini paylaşabilirim.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Müziksiz veya konsantre yükseltici müziklerin dinlenmesinin ardından telekinezi çalışılmasını tavsiye ederim.
LightMagic

Kuzey link yuklersen hemen indiririm :) çokta sevinirim deneyelim bakalım dinlemeyi :)