Kağıda Bakarak Psi Weel Yapabilmek.
-
Re: Kağıda Bakarak Psi Weel Yapabilmek.
Rica ederim ALLAH yardımcın olsun ..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
-
Ya ben ayrıca si wheli 1 aydır yapıyorum.Düşünebiliyormusunuz.Ben 3 hafta başarabildim bu psi wheeli.Herşey gözde biter.Ama psi wheel yaaprkende nedense içimden hiç bir his geçmiyor.Sadece telekinetik denelen beyin kanalım çok çalılıyor hissedeibiliyorum.Beynimin tam ortası.Öncelikle rüzgar olup olmadığını kontraol ediyorumPsi wheeli kuruyorum.Sonra bakıyorum dönüyorsa heryeri kapatıryorum dönmüyorsa başlıyorum.Daha sonra imaje ediyorum öyle çok zor şeyler değil sadece dönemesini istiyorum.Bu kadar daha sonra saat yönünde hep dönmeye başlıyor.Bu sefer psi wheele bakmıyorum duruyor bakıyorum dönüyor ve böylelikle başarıyorum.Şimdi 40 50 tur rahat dönüyor.Her gün yarım saat yaırın yeter.
-
Benim yaptığım teknik basit. İlk gün olduğu için onu ilerletmek güzel birşey. Sabah kalktıktan bi 20-30 dk sonra yani kendimi hazır hissettiğim zaman psi weel yapmaya başlıyorum. İyi bir odaklanma ile kağıt dönmeye başlıyor. Sağa ve sola döndürme tekniğim ise en basiti. Kağıdın sol kısmına bakıp tekrar tekrar sola dön sola dön dediğimde bir süre sonra dönmeye başlıyor. Aynı durum sağ için de geçerli. Sürekli sağ tarafa bakıp sağa dön sağa dön dediğimde sağa dönüyor. Fakat yeni olduğum için sadece yarım tur dönüyor. En fazla 3 tur döndürebildim.
Benim sevdiğim olay sağa ve sola döndürmek değil de döndüğü an dur dediğimde durması. Gerçekten tavsiye ederim güzel bir duygu bence.
Benim sevdiğim olay sağa ve sola döndürmek değil de döndüğü an dur dediğimde durması. Gerçekten tavsiye ederim güzel bir duygu bence.
-
Bana bi yardım edermisiniz. Benimde yarım tur falan dönüyor ama. Durdururken biraz zor oluyor. Ben sanki odada rüzgar oluyor hissine kapılıyorum. Psi weel imde sorunmu var .s .d
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
psi wheel ogrenince unutulmuyor sonucta bir refleks gibi ben 8 gunluk ara vermeme ragmen ilk deneyiste oluyor
-