psi wheel dönmüyor

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: psi wheel dönmüyor

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

alin buda benden kapaki filan firlat at..simdi bir siyah karton al birde a4 a4 u yuvarlak yaparak kes gine ortasina buyuk yuvarlak bir delik ar ve bunu siyah kartona yapistirr sonra ortadaki siyahliğa bir nokta ciz ve bna odaklan bu daha iyi is gorur

Kullanıcı avatarı
burak999999

Okunmamış mesaj gönderen burak999999 »

sessiz olmayan bir ortamda nasıl yapacağız mesela sahnede show yapacağız sessiz olmayacak o zamanda nasıl kaşık bükme , kağıt döndürme gibi telekinezileri nasıl yapacağız
Gambit2

Okunmamış mesaj gönderen Gambit2 »

Arkadaşım en başta sessiz ortamda başlayacaksın sahne ortamını napacan sen daha yeni başlamışsın sahne ortamında nasıl odaklanacam diyorsun önce onu defalarca döndürmeyi başar kontrolü sağla ondan sonra gerisi gelir zaten.
Kullanıcı avatarı
yolcu37

Okunmamış mesaj gönderen yolcu37 »

arkadaşlar kagıda bakıyorum köşelerine bakıyorum kenarlarına bakıyorum içimden sağa dönüyor sola dönüyor şimdi dönecek diyorum 5 dk geçiyor 10 dk geçiyor dönsene lanet olası demeye başlıyorum artık dönmüyor bir türlü off neden böyle oluyor :/
Tuttum resmini indirdim duvardan,duvar ağlamaya başladı..
fgulerarslan

Okunmamış mesaj gönderen fgulerarslan »

Bende yeni başladım ama psi-wheel'i döndürmek için odaklandığımda bulunduğum odada yanan ışığın voltajı düşüyor. Ama psi-wheel'i daha döndüremedim o ayır bi konu :D

Kullanıcı avatarı
burak999999

psi wheeli döndürdüm o da hava akımındanmış sonra bir kap geçirdim üstüne öyle denedim sonuç ---
alperoost

Okunmamış mesaj gönderen alperoost »

burak999999 yazdı:psi wheeli döndürdüm o da hava akımındanmış sonra bir kap geçirdim üstüne öyle denedim sonuç ---
öyle düşünme emin ol kap içinde döndürmek çok daha zor(ben hala kap içinde ddöndüremiyorum)ama istedigim yere gidiyor wheel(genelde:D)
Kullanıcı avatarı
CRAZYCUPER44

Okunmamış mesaj gönderen CRAZYCUPER44 »

ben de 3 gündür deniyom olmuyor
lütfen bi yardım edin
sanki kıpırdıyo ama dönmüyo
Kullanıcı avatarı
burak999999

olmuyor 1 haftadır :S
Kullanıcı avatarı
pokercem

Okunmamış mesaj gönderen pokercem »

Bak burak olmuyor deme en küçük hareketinde bile sevin ve kendini motive et ve genelde sabah kalktığın zaman yap ellerini kullan ben geçen akşam 1 tur maks yaparken bu sabah 4-5 tur hızlıca döndürdüm ama dediğim gibi olmuyor off ya kahretsin falan deme sürekli olucak tamam be bu sefer yapçam gibi düşün ve rahatlamaya çalış. Sonucunu görüceksin eminim. İyi çalışmalar
Something is everything is happens