DOGRU YOL MU ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

DOGRU YOL MU ?

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

Arkadaslar daha dün basladım.Ve bu ıse gercekten cok ıcten nıannıyorum olucagına dun kalktım whell duzenegı hazırladım ve yapmaya basladım..... tabıkı eller kullanılıyormus ben bılmıyorum ben ona bakıyorum o bana ulandıyorum donsene donmuyo 1 saat bakmısımdır okadar konsantre oldumkı esyalar kayboldu sadece whell gozumun onunde:D neyse saah erken kalktım aldım duzenıgı yıne kurdum ellerımı etrafına koydum rahatca hıcbırsey yokmus gıbı avcumun ıcıne ufledıgımı dusundum sadece ve donmeye basladı ılk bı heyecan oldu aa oldu dedım sımdı yıne donduruyorum ama ruzgardanmı artık benmı yapıyorum tam anlayamadım.bırakınca cok az saga sola savruluyor ellerımı koyup ufledıgımı dusunur dusunmez saat yonu donmeye baslıyo30 sn donuyo gıdıyo bazen dusununcede donmuyo sızce bu dogru yolmu yapabılıyormuyum yoksa bu sadece ruzgarın bır oyunumu bana ?
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF

Kullanıcı avatarı
deta
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: DOGRU YOL MU ?

Okunmamış mesaj gönderen deta »

knk xD ilk çeviren herkez bu soruyu soruyor ilerde istediğin yöe çevirmeye başlayınca kendine inanırsın ve doğru yol diye bişey yok gerçekten üflemedikçe :D istediğin gibi hayal edip çevire bilirsin ;) başarılar
Astral Acemisi xD
sadace

Okunmamış mesaj gönderen sadace »

yapıyorsun kardeşim.Ayrıca pek emin değilsen sana bir öneri tüm camları felan kapa kapı altlarına felan birşey koy.Yine dönüyorsa emin ol yapıyorsundur
heavenrose
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen heavenrose »

Pencereyi kapat . Bu kadar kapıları klimaları sobaları kapat . Bu kadar :D .... Heee Birde şu beynindeki BENMİ YAPTIM RÜZGARMIYDI sorusunun kapısını kapat .
Neuwolf`
Alphawolf-
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

ya masam tam camın onunde fakat whell onunde kıtaplarım var ygsye hazırlanıyorum bu telekineziyıde zıhnımın acılması ıcın yapıyorum ve devam edıcem cok heveslıyım ama kagıdı serbest bırakınca donmuyor mılımlık kıpırdamlar oluyor yapıyorsun demenız benım ıstegımı e heyecanamı arttırdı camdan atlayıp ucasım var :D :P

Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

yok ya uflemıyorum hayal edıoyrum ve oluyor gercekten mucıze gıbı ıananıyorum ve heveslıyım daha dusunurken oluyor guzel bır his :)
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

kardeşim yeni başlamışsınn bırak sihir büyük günah şu 3 günlük dünyanın eylencesi içinmi sihir yapıyorsun
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

rabbim sihri yasakladı eğer sende müslümansan yapmazsın
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

telekinezi sihir değil telekinezi yaparken büyü mü okuyoruz amenarumenasi abra kadavra psi dönsena
pixies forever <3<3
onraefniin

Okunmamış mesaj gönderen onraefniin »

ozina yazdı:telekinezi sihir değil telekinezi yaparken büyü mü okuyoruz amenarumenasi abra kadavra psi dönsena
:D :D :D :D
Adaletsizliği engelleyemicek zamanlarınız olabilir ama asla itiraz edemeyeceğiniz zamanlar olmamalı

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön