İlk 'Psi-Wheel' deneyimim...
-
İlk 'Psi-Wheel' deneyimim...
Arkadaşlar öncellikle Selamun Aleyküm. Ben 5-6 gündür takip ediyorum. Yeni üye oldum. Neyse geçelim bunları asıl konuya geleyim.
Dün bi' deneyeyim dedim Psi-Wheel'i hazırladım herşeyi. İlk bi' 5dk bekledim rüzgarın gelmediğinden emin olmak için. Hareket etmiyordu. Sonra başladım. İlkte döndü şaşırdım. Sonra birdaha denedim olmadı. Sonra dahada konsantre oldum sol parmağımı kağıda doğru tuttum ve nereye istiyorsam parmağımı oraya götürdüm döndü. Fakat çok korktum bıraktım hemen. Çünkü parmağıma nedenini bilmediğim birşey dokundu ve itti sanki. Bende tabi haliyle korktum ve bıraktım. :D 30dk kadar takıldım sonra tekrar deneyeyim dedim. Bu sefer daha da yoğunlaştım. Elim çok soğuktu fakat kağıdı gösterdiğim sol işaret parmağım aşırı sıcaktı ve gözlerim yanıyordu. Kontrollü bir şekilde döndürebiliyordum fakat süresi çok kısaydı. 1-1.5 tur anca. Size 2 sorum olacak şimdi:
1. Sizce neden bu kadar kısa döndürebiliyorum? (Kontrolü sağlıyorum fakat süresini ayarlayamıyorum.)
2. Yaparken elim çok soğuk olmasına rağmen sol parmağım aşırı sıcaktı, gözlerim yanıyordu. Ve en önemlisi sanki beynim uyuşuyordu. Karıncalanıyor gibiydi. Zaten bu başlayınca anında bıraktım gittim TV felan izledim. :f İşte 2. sorumda buydu. Bunlar normal mi?
Dün bi' deneyeyim dedim Psi-Wheel'i hazırladım herşeyi. İlk bi' 5dk bekledim rüzgarın gelmediğinden emin olmak için. Hareket etmiyordu. Sonra başladım. İlkte döndü şaşırdım. Sonra birdaha denedim olmadı. Sonra dahada konsantre oldum sol parmağımı kağıda doğru tuttum ve nereye istiyorsam parmağımı oraya götürdüm döndü. Fakat çok korktum bıraktım hemen. Çünkü parmağıma nedenini bilmediğim birşey dokundu ve itti sanki. Bende tabi haliyle korktum ve bıraktım. :D 30dk kadar takıldım sonra tekrar deneyeyim dedim. Bu sefer daha da yoğunlaştım. Elim çok soğuktu fakat kağıdı gösterdiğim sol işaret parmağım aşırı sıcaktı ve gözlerim yanıyordu. Kontrollü bir şekilde döndürebiliyordum fakat süresi çok kısaydı. 1-1.5 tur anca. Size 2 sorum olacak şimdi:
1. Sizce neden bu kadar kısa döndürebiliyorum? (Kontrolü sağlıyorum fakat süresini ayarlayamıyorum.)
2. Yaparken elim çok soğuk olmasına rağmen sol parmağım aşırı sıcaktı, gözlerim yanıyordu. Ve en önemlisi sanki beynim uyuşuyordu. Karıncalanıyor gibiydi. Zaten bu başlayınca anında bıraktım gittim TV felan izledim. :f İşte 2. sorumda buydu. Bunlar normal mi?
Bence çek bi' Bismillah! Korusun ALLAH sıfatta organ bırakmam! Vallah yakında kıyamet kopar, Deccal dahi korkar cihaddan!
Allâme
Allâme
-
Re: İlk 'Psi-Wheel' deneyimim...
İlk başta çoğu kişinin baş ağrısı sıkıntısı vardı.Daha sonradan o düzeliyor.Bu arada gözlerinin yanmasını sebebi göz kapaklarının uzun süre açık olması.Öyle konstantre olmuşsunki göz kapaklrını kapamayı unutuyorsun.Kendini fazla zorlama.Beyin bloke oluyor bu sefer hiç yapamazsın.Hergün deneemeni tavsiye ederim yada 2 saate bir.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadaşm Evet Normal İlk Başlarda ÇOK DOĞAL . Ayrıca korkmana gerek yok . O Gelen eline her insanda olan Kİ [ Chi ] Gücün
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
Eyvallah kardeşim. Az önce deniyordum o parmağımda hissettiğim şey bugünde oldu. Çok güzel bi' duygu, yumuşak ve güçlü.
Bence çek bi' Bismillah! Korusun ALLAH sıfatta organ bırakmam! Vallah yakında kıyamet kopar, Deccal dahi korkar cihaddan!
Allâme
Allâme
-
Kesinlikle Öyledir . ilk Psi Whell çevirme anım gözümün önüne geliyor asfasgfasg :D
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
Bende ilkte döndürdüğümde uçurucağımı bile sanmıştım. Ahahhasdfsfdsg :D
Allâme
Allâme
-
Haha yok artık . O LEvitasyondur ÇOOK ileriki seviyelerde
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
- BuRaK.D
bende yenı basladım ben donduruyorum ama saat yonunde otekı yone ne hıkmetse donmuyor ama bende ufledıgımı dusundugum ıcın avcumun ıcınde ruzgar esıyor hıssedıyorum kayıyo gıdıyo avcumdan guzel bır his inş. cok ıelrlersın dostum :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
-