manyetik aLan
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
manyetik aLan
mrhßa arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
-
Re: manyetik aLan
Tesadüf Olması zor fakat acaba bunu yaptığında nerede olduğunu söylermisin?
-
ßilqsayarın ßaşındaydm kardes. 5-6 dk döndüğünü düşündüm.
-
Hep çekiyormuydu aynı yerde telefon?
-
evt kardes abimn telde yanındaydı alrmnı kapatmıştım şimdi onunda şebeke yok dio
-
İlginç.Tanımlayamıyorum.Fakat bir daha denemeni tavsiye ederim;)
-
evt tekrar yapmam mantıklı bide şöyle bi durum war abiminki vodafone bnmki avea yanı 2 si birden ilnqç bn bile inanamadm .d dha psi wheeli tam kontrol edemezken bu mümkünm yani kontrol ediyorum işte sağ dön diyorum önüyo 2 tür dha sonra sola dönmeye başlıyo kendi kendine .s
-
Re: Bana inanmıyorlarrr ! :(
En güvendiğim kişiler bana inanmamaya ve daha da dalga geçmeye başladılar.. Bu olay gerçekten psikolojimi etkiledi ve kendime güvenim yok denecek kadar azaldı.. Bir tek siz bana yardım edebilirsiniz... :( Kendime o güveni tekrar nasıl sağlayabilirim ? Yardımlarınızı çok acil bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..
-
en basit düzenekle psi-wheel ile kardeş sadece 10 dk kapağın içne bak yıldız olan noktasına başka hiç bşi düşünme sonra psi wheel düzeneğini kur ve sadece düşün dönceğini herkeze inat başaracağını.
-
Takma.1 kere yapıyorsan bir daha yapabilirsin arkadaslarına göster inanmayanlarada yol ver.
-