Şimdi Nasıl Bir Psi-Wheel Düzeneği hazırlanacağını anlatacağım:
Çoğu yeni başlayan arkadaşlar kağıt katlama konusunda sorunlar yaşamakta .. Buna yönelik Kendi çizimlerim ve videolarımla bir konu hazırlamaya karar verdim.
İhtiyacımız Olanlar :
[1] Bir Silgi (Ben Faber Castel kullandım markası önemli değil :) )

[2] Bir iğne (İki tarafıda sivri olmalıdır. Toplu iğne kullanmayınız )

[3] Kare Biçiminde Kesilmiş Bir Kağıt (Boyutuna siz karar verin ama yeni başlayanlar için küçük ve hafif bir kağıt kullanmalarını öneririm. )

Şimdi Başlayalım..
[1] Şimdi kesmiş olduğumuz kağıdı karşılıklı köşelerinden iki üçgen oluşturacak şekilde ikiye katlıyoruz..
[2] Sonra kağıdı açıyoruz 4 tane üçgen oluşmuş olacak.
[3] Bu üçgenlerin her birini tam ortasından içeriye doğru katlıyoruz. (4'ünü de )
[4] İşte Kağıdımız Hazır.
[5] Daha sonra İğnemizi Silginin üzerine batırıyoruz (Fazla batırmayın izi kalır :))
[6] Hazırlamış Olduğumuz Kağıdı Tam merkezinden iğnenin üzerine yavaşça bırakıyoruz ( Sakın saplamayın yoksa kağıdınız dönmez.)
[7] Ve işte mekanizmamız Hazır...
Belki anlatamamış olabilirim..Bu yüzden Aşağıdaki Fotoğraflarada bakmanızı tavsiye ederim..
Kağıt Katlaması Anlatımı :

Tam Mekanizma:

Ve Artık Psi-Wheel'imizi Çevirebiliriz :)

Ama Olmadı Yine Yapamıyorum Diyorsanız.. Bir de Hazırlamış Olduğum Şu Videoya Bakabilirsiniz (Ne kadar kötü de çeksem :P :) )
http://www.youtube.com/watch?v=49f1ZAgLNqQ
Bu konuyla ilgili çok fazla ve etkili çevirme teknikleri var zaten bu yüzden onları eklemiyorum :) .
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.. Başarılar diliyorum... :))