Psi-Wheel Mekanizması Hazırlama (Geniş Anlatım)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
alperen717

Psi-Wheel Mekanizması Hazırlama (Geniş Anlatım)

Okunmamış mesaj gönderen alperen717 »

Öncelikle Herkese Merhaba.

Şimdi Nasıl Bir Psi-Wheel Düzeneği hazırlanacağını anlatacağım:

Çoğu yeni başlayan arkadaşlar kağıt katlama konusunda sorunlar yaşamakta .. Buna yönelik Kendi çizimlerim ve videolarımla bir konu hazırlamaya karar verdim.

İhtiyacımız Olanlar :
[1] Bir Silgi (Ben Faber Castel kullandım markası önemli değil :) )
Resim

[2] Bir iğne (İki tarafıda sivri olmalıdır. Toplu iğne kullanmayınız )
Resim

[3] Kare Biçiminde Kesilmiş Bir Kağıt (Boyutuna siz karar verin ama yeni başlayanlar için küçük ve hafif bir kağıt kullanmalarını öneririm. )
Resim

Şimdi Başlayalım..

[1] Şimdi kesmiş olduğumuz kağıdı karşılıklı köşelerinden iki üçgen oluşturacak şekilde ikiye katlıyoruz..
[2] Sonra kağıdı açıyoruz 4 tane üçgen oluşmuş olacak.
[3] Bu üçgenlerin her birini tam ortasından içeriye doğru katlıyoruz. (4'ünü de )
[4] İşte Kağıdımız Hazır.
[5] Daha sonra İğnemizi Silginin üzerine batırıyoruz (Fazla batırmayın izi kalır :))
[6] Hazırlamış Olduğumuz Kağıdı Tam merkezinden iğnenin üzerine yavaşça bırakıyoruz ( Sakın saplamayın yoksa kağıdınız dönmez.)
[7] Ve işte mekanizmamız Hazır...

Belki anlatamamış olabilirim..Bu yüzden Aşağıdaki Fotoğraflarada bakmanızı tavsiye ederim..

Kağıt Katlaması Anlatımı :

Resim

Tam Mekanizma:

Resim

Ve Artık Psi-Wheel'imizi Çevirebiliriz :)

Resim

Ama Olmadı Yine Yapamıyorum Diyorsanız.. Bir de Hazırlamış Olduğum Şu Videoya Bakabilirsiniz (Ne kadar kötü de çeksem :P :) )

http://www.youtube.com/watch?v=49f1ZAgLNqQ

Bu konuyla ilgili çok fazla ve etkili çevirme teknikleri var zaten bu yüzden onları eklemiyorum :) .

Umarım Yardımcı Olmuşumdur.. Başarılar diliyorum... :))
En son alperen717 tarafından 27 Şub, 17:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )

bafayram

Re: Psi-Wheel Mekanizması Hazırlama (Geniş Anlatım)

Okunmamış mesaj gönderen bafayram »

teşekkür ederiz sağol
RaMSeS

Okunmamış mesaj gönderen RaMSeS »

Süper Anlatım Olmuş Yalnız Resimlerde Olsaymış :))
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"
alperen717

Okunmamış mesaj gönderen alperen717 »

Önemli değil :) Resim sorununu da hallettim sanırım bende gözüküyorlar :).
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
wereki

Okunmamış mesaj gönderen wereki »

Burada bulunan mesaj gerektiğinde dava açılabilmesi için kayıt alına alınarak tüm DB'nin yedeği alınmıştır.
Hakaret davası açmak isteyen ilgili üyeler özel mesajla ulaşabilirler. DB'nin ilgili bölümleri mahkemeye sunulacaktır.
En son Admin tarafından 28 Şub, 14:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Yeniden düzenlendi

RaMSeS

Okunmamış mesaj gönderen RaMSeS »

Burada bulunan mesaj gerektiğinde dava açılabilmesi için kayıt alına alınarak tüm DB'nin yedeği alınmıştır.
Hakaret davası açmak isteyen ilgili üyeler özel mesajla ulaşabilirler. DB'nin ilgili bölümleri mahkemeye sunulacaktır.
En son Admin tarafından 28 Şub, 14:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yeniden düzenlendi
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"