Kaşık Bükme Teknikleri :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
RaMSeS

Kaşık Bükme Teknikleri :)

Okunmamış mesaj gönderen RaMSeS »

* KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ
Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir. Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

İyi Çalışmalar :)
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"

alperen717

Re: Kaşık Bükme Teknikleri :)

Okunmamış mesaj gönderen alperen717 »

Teşekkürler..

Ama "Hock" Metodu Daha Etkili Bence ..
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
RaMSeS

Denemedigim için Bilmıyorum..

Ben Teşekkur Ederim :)
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

tesekkürler :D deneyecegim :))
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Dün denedim bunu :) sonra hock metodu ile birlestirdim kasigi iki elimle bukebiliyodum ama devam ettim odaklandim sonra kasigi tek bas parmagimla ittirebiliyordum devam ettim ve kasigin eriyip kopacagini imaje ettim ve kasigi son kez büktüm...kirildi :)) Olmus mu ?? :)

Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

ise yarar tekbiklr denicem sagol
Kullanıcı avatarı
ToRNaDo

Okunmamış mesaj gönderen ToRNaDo »

teşekkür ederim güzel anlatım olmuş :)
alperen717

Okunmamış mesaj gönderen alperen717 »

Yalniz yazdı:Dün denedim bunu :) sonra hock metodu ile birlestirdim kasigi iki elimle bukebiliyodum ama devam ettim odaklandim sonra kasigi tek bas parmagimla ittirebiliyordum devam ettim ve kasigin eriyip kopacagini imaje ettim ve kasigi son kez büktüm...kirildi :)) Olmus mu ?? :)
Kesinlikle.. Çünkü normal olarakta bir kaşığı bükerek kırmak çok zordur .. Tebrik Ederim (:
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

valla dün sinirlendim kaşık elimde kaldı
RaMSeS

telekom yazdı:valla dün sinirlendim kaşık elimde kaldı
ahahahah :D

Ben teşekkur ederim :D