Ne oldu anlamadım
-
Ne oldu anlamadım
meraba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu siteyi takip ediyorum ve çok güzel bilgiler öğrendim ve astral seyehat hakkında okuduklarımdan sonra diğer sitelerede baktım çok ilgimi çekti ve ürkütücüydü bir kaç birşey okudum ertesi gün cuma gecesi beyaz showun olduğu gece gece saat geç olunca kanepeye uzanmış yarı uykuluyum böle gözümü zor açıyorum annemde öndeki koltukta izliyor ben arkasında uzanmışım tam uykuya daldım dalacam sonra bir anda ne olduğunu anlamadan uyanıp dikeldim sanmıştımki tam anneme seslendim ancak sesimin çıkmadığını farkettim daha sonra bir daha bir daha sesim yok ondan sonra elimi vuruyorum ses yok korktum daha sonra bu anın bitmesini istedim bir anda uyandım annem farketmmemiş kalbim çok hızlı olmasada baya atıyordu ondan sonrada dahada başıma gelmedi ama birdaha olmasını ve bu sefer bilinçli olacağımdan eminim evet arkadaşlar sizce bu nedir ?
-
Re: Ne oldu anlamadım
Astral seyahat yapmış olabilirsin kardeşim. Ama emin değilim televizyon çalışıyormuydu ?
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
-
Dikkat etmdim ama herşey olağan gibiydi peki başka bilgilendirecek arkadaş yokmu yazın lütfen
-
Astral Seyehatte dijital cihazlar çalışmıyor diye biliyorum . "ddemmahum" isimli arkadaş yardımcı olabilir Astral Bölümünde moderatör kendisi.
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
- mekanik1395
Sn etkisinde kaldığın için belki rüyada olabilir :S:S:S
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
Bilmiyorum olabilir Astralle pek ilgim yok daha 2 kere çıkabildim (:
- BuRaK.D
bence sadece ölünce ruh bedenden cıkar astral seyahatte de ruh bedenden cıkıyor yanı ben ruhun cıktıgına ınanmıyorum eger cıkıyorsada ıntıhara gırer ve buyuk gunah olarak alıglıyorum ustelık astral seyahate cıkarsanız baska varlıklarla karsılasabılırsınız haberınız olsun ayrıca senınkı astral seyehat degıl bu bendede oluyo urkuyosun dusuyo gıbı oluyosun ancak bılıncın acık bunlar farklı bırsey
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
- psychoz
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
astral seyahatta bedenden çıkanın kimileri astral beden diyor, kimileride ruh ama astral seyahata çıkanların gerçekte çıkanların verdiği bilgilerin çoğu ruh ile beden arasında bir göbek bağının olduğunu söylüyor yani buna ister astral beden deyin ister ruh deyin, beden ile bir göbek bağının olduğunu söylemiş çoğu kişi verdiği cevaplarla yani eğer göbek bağı olmasaydı zaten ruh bedenden çıkınca beden çürürdü ölürdü o yüzden beden yaşadığı için beden ile ruh arasında bir bağ olduğu için bedenine geri dönebiliyorsun doğal olarak bu intihara girmez.
- BuRaK.D
ben bıraz arastırdım ve su bılgılerı buldum ;Astral seyahat; Ruhun bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmeye denmektedir. Ancak esasında ruh bedenden ayrılmamaktadır. Ruh bedenden ayrılmadan da başka yerlerde bulunabilme özelliğine sahiptir. Nitekim nefislerini terbiye etmiş insanların ruharı bir anda bir çok yerde bulunabilmektedir. Abdulkadiri Geylani Hazretleri aynı anda kırktan fazla yerde görülebilmiştir.
şimdi oldu ben zaten kendı dusuncemı soylmıstım teknık olarak boyle oluyor dıye ama dmekkı ıyıce ayrılmıyormus tesekkurler :)
şimdi oldu ben zaten kendı dusuncemı soylmıstım teknık olarak boyle oluyor dıye ama dmekkı ıyıce ayrılmıyormus tesekkurler :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
- mekanik1395
evt seninda sölediğin gibi iyice ayrılmıyor xd.Mesala rüya görürkende öle bi yerlere gidiyosun astral seyahatle aynı şey hatta kendini geliştirmiş kişiler şöle diyor rüya görmekle astral seyahat aynı şey rüya görmek yani uyumak ne kadar tehlikeliyse astral seyahatta o kadar tehlikeli diyolar ;))
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-