PSİ BALL YAPTIM MI ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

PSİ BALL YAPTIM MI ?

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

Dün akşsam yataga uzandım dedım ılk kez psi ball denıyeyeım nasıl bırsey bakalım dedım ellerımı kaldırdım sankı bır topu tutyomus gıbı ellerımı yaptım ve enerjının ellerımde yogunlastıgını hıssettım ve ellerım karıncalanmaya ve hafıf hafıf elektrık carpar ya statık hanı otobuste meseela catt dıye dokunursunuz carpar oyle bırseyler olmaya basladı heyecanlandım ve devam ettim karıncalanma ve elektrık carpmaları gıbı olaylar daha da fazlalastı ellerımı bırlestırmek ıstedım ama bırlestıremedım sankı ortada manyetık bırsey var olmuyo bırlestırmek ıstedıkce gerıye ıttırıyo elımı cok guzel bır hıstı elımde mıknatısı hıssettım ve yıne denedım yıne aynı sey oldu sızce psi ball oldumu sımdı ve olduysa bunu nasıl atabılırım ılk deneyımımdı psi wheel de yapabılıyourm bu arada sımdıden tesekkurler.... :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF

ZeHiRR

Re: PSİ BALL YAPTIM MI ?

Okunmamış mesaj gönderen ZeHiRR »

ellerini ileri dondur ve topun hedefe gittigini dusun
taragay

Okunmamış mesaj gönderen taragay »

Bana garip geldi bence yapmışsındır ekeltriki çıktığına göre yapsanda yapmasanda çok güzel bir şey :D
taragay

a

ama olmuştur tahminimce
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

ya tabıkı gozukmedı elektrık oyle hıssettım ıgne batırır gıbı oldu ellerım ayrıca psı whell hakkında bır baslık ac orada yardım edebılırler :)

taragay

Bence bidaha dene ve bu sefer 20 30dk güç topla sonra aynı hisler olursa fırlat perdeye filan belki güzel olur :) Oynar,hareket eder,YANAR XD...
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

enerjı cok cabuk toplayabılıyorum hatta oylekı elımı top seklınde yapınca enerjı toplanıyo ya elımı ıttırmeye baslıyo buyuyo yanı 10 dk yapıyım ellerımı hayatta bırlestıremıyorum bıldıgın mıknatıs var cok eglencelı bısı atarsam bıde ev falan yanar bosver :D
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

ya psi whelli artık yapabiliyorum fakat psi ball hakkında bilgim yok lütfen detaylı anlatım yaparmısınız ne düşünmeliyiz nasıl düşünmeliyiz vb. ne olr yapmak istiyorum.
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
MedCezir

Okunmamış mesaj gönderen MedCezir »

senin yaptığın psi ball olabilir.. bence onu kanıtlayabilmen için birşeye fırlatman lazım elindeki enerjiyi.. eğer hareket ederse tamamdır yapmış olursun :) ev yanmaz korkmaa :D
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

ya ltfen bana biri cvp versin ya ben psi ball gibi bişeler yapabiliyorum enerjiyi üretiyorum ellerim karıncalanıyor ellerimi yaklaştırdıgımda birbirini itiyorlar ama top gibi düşünüp fırlatamıyorum fırlattıgımda ise hiç birşey olmuyor ne yapmalıyım? ne olur cvp! .d
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz