Sorularım Var....

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
taragay

Sorularım Var....

Okunmamış mesaj gönderen taragay »

Merhabadaha dün telekineziye başladım ve dün pw döndermeye çalıştım.5-6 tur döndü iki elle.Bugün okul arkadaşımıda bu işi sevk ettim ancak o bu konuda yeni olmasına rahmen çok iyi çevirdi pwyi.Bugünse ben 20-30 tur rahat dönderdim.Ayrıca oralı bile olmadan sadece elimle bile döndü. Tek elle yapınca ama iki elle olmuyor nedense.Sonra aynı arkadaşımla kaşık büktüm konsantre olup aniden bükebiliyoruz. Sorum ise psi balla geçmelimiyiz?Psi ball nasıl yapılır ve psi balla neler yaparız?
Arkadaşım denedi psi ballı biraz elleri sımsıcak oldu :D Hatta acımış öyle söyledi:)
Şimdiden teşekürler....

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Re: Sorularım Var....

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Arkadaşım tebrikler bir günde kaşık bükebilmek enterasan bişi yani zor.Bnce sn artık psi-ball yapabilirsin araştır psi-ball nasıl yapılır die bilmiosan yani...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
taragay

Sağol yorumun için.Araştıracağım umarım olur :)
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

inşallah :)
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

psi ball rahatla tamammı yada rahat olucan en guzel zamanı sec yatarken mesela ben en rahatım ellerını havaya kaldır top tutuyomus gıbı yap ve ayaklarından enerjı geldııgını elıne vucudundan geldıgını mesela gogus kısmında alev alev yanıyo dusun sondur onu enerjı yap sonra ellerıne yolla cok faydası oluyo anında ellrın karıncalanır nefes al enerjıyı cektıgını dusun verırkende ellerıne gıttıgını dusun cok guzel oluyo kesın yaparsın yanı ama aklınabaska sey getırme yaratken anladın sen :D
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF

taragay

Anladım ben xD Çok sağol video koyuyorum birazdan arkadaşlar ve dediğini bu gece yapacağım umarım olur :D Sağol
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

gelısmelerı yaz basarılar :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

taragay yazdı:Merhabadaha dün telekineziye başladım ve dün pw döndermeye çalıştım.5-6 tur döndü iki elle.Bugün okul arkadaşımıda bu işi sevk ettim ancak o bu konuda yeni olmasına rahmen çok iyi çevirdi pwyi.Bugünse ben 20-30 tur rahat dönderdim.Ayrıca oralı bile olmadan sadece elimle bile döndü. Tek elle yapınca ama iki elle olmuyor nedense.Sonra aynı arkadaşımla kaşık büktüm konsantre olup aniden bükebiliyoruz. Sorum ise psi balla geçmelimiyiz?Psi ball nasıl yapılır ve psi balla neler yaparız?
Arkadaşım denedi psi ballı biraz elleri sımsıcak oldu :D Hatta acımış öyle söyledi:)
Şimdiden teşekürler....
çok uğraşmana gerek yok elini yanına koyup düşüncesiz kal o zaten döner. önemli olan enerjinle istediğin yöne döndürebilmek çünkü o yaptığın ellerindeki manyetik ve elektrik akımlarındandır tahminimce.
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en