Önce dilimizin imla kurallarına uy sonra psi ball nedir araştır ondan sonra üslup nedir forum kuralları nedir onları oku bunları yaptıktan sonra hala soruların varsa o zaman gel sor ama psi ball yardım adı altında başlık açmayacağına emin olabilirsin araştırmalarını yaptıktan sonra...ierar yazdı:Merhaßa arkadaşLar ßen yaklaşık olarak 1 aydır formda qöRdüklerimi uygulamaya çaLışıyorm işte psi-wheeL fLn ama ßi soRn war. psi-ßaLL yapamıyorum dha doğrusu inanmıyorum yanı nereye nasl konsantre oLacağımı ßilemiyorum neRden enerji aLcam onu ßilemiyorum ama psi-whell i çok rhat ßi çekilde döndürüyorum. Lütfen ßana psi-ßall ın qerçek oLduğuna daiR ßişiler söyLeyin inanırsam yaparIm ama Dünyadan eneji aLmak konsantRe meseLEsi fLn oLmuyo .s
TeşekküRLeR
Psi-ßaLL yaRdm .s
-
Re: Psi-ßaLL yaRdm .s
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
psi balla ilgili tek sorunum inanmamam bunun araştırılcak neyi var ?? gözle görünür bi kanıtın olmaması.
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
-
Psi ball enerjinin şekle sokulmuş ve yönlendirmeyle oluşan bi hadise.Bunu gözle göremessin.Bunu hissedersin yada bir şekilde algılarsın.Görenler vardır ajna çakrasını açmış insanlar veya hiç çakra çalışması yapmayan ama bu tür olaylara eğilimi olan insanlar görür.Altın üçgen enerji uyumlaması var ve değişik enerji uyumlamaları öğretiler sonucu görebilirsin.Ama bu o kadar kolay olmasa gerek...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
-
bu arada bende 12 yaşımdayım