Psi-Whel çok yavaş dönüyor
-
Psi-Whel çok yavaş dönüyor
ben psi whel'e dün başladım biraz merak ettim denedim 5dk falan durmadan döndürebiliyorum ama yavaş dönüyor kontrol edebiliyorum sağa ve sola istedigim gibi döndürüyorum ama yavaş dönüyor fazla hızlanmıyor bunun nedeni nedir
- options
-
Re: Psi-Whel çok yavaş dönüyor
birde cam fanus gibi bişey koyuyorum hiç dönmüyor sadece ellerimi yanına koyunca bide gözlerimle odaklanınca dönüyor fanusun içinde döndürmeye çalışıyorum odaklanıyorum 1cm bile oynamıyor öle kalıyor çogu kişi fizik ile alakalı falan diyor statik elektrik vb. bu ne kadar doğrudur bilemem ama fanusun içinde ne kadar odaklanırsam odaklanıyım dönmüyor
- options
-
peki daha hızlandırmak için ne yapabilirim istedigim gibi döndürüyorum kontrolde edebiliyorum 5-10 dk öle döndürebiliyorum ama yavaş oluyor
- options
-
bu sabah yaptım bi 10dk falan ama çok yararı olduğunu sanmıyorum zaten ben whele dikkatimi veriyorum etrafta sesde yok sessiz bi ortam iyi odaklanabiliyorum konsantrede bi sorun yok imaje'de ediyorum ama nedense yavaş :S
- options
- xxmehmet61xx
bende yeni başadım ama beş dakka bekilyom arada bir azcık dönüyo bazen ondakka sonra eğilyor ne yapmalıyım ama kesinlikle odaklanma sorunum varrr
-
benimki dönüyorda yavaş bide fanus içince kıpırdamıyor bile statik elektrikden falan olabilir beyin gücüyle alakası olmayabilir