qcmksaxcmkepdsadc

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
adım

qcmksaxcmkepdsadc

Okunmamış mesaj gönderen adım »

kaldırdım
En son adım tarafından 18 Ara, 10:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun

adım

Re: Özgün Psişik

forumu kaldırırmısınız
En son adım tarafından 18 Ara, 10:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
adım

forumu kaldırırmısınız
En son adım tarafından 18 Ara, 10:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
KaLaMaR

Okunmamış mesaj gönderen KaLaMaR »

Nedir bu grup olayı herkes bir grup açıyor parolalar flan çok saçma sanki mite eleman seçiliyor ...
Bla Bla Bla
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch

Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

ScreamOfTheElements yazdı:bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
bencede
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

ScreamOfTheElements yazdı:bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
kesinlikle
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

arkadaşım telekinezi akademisi nedir ya , zaten telekinezi sitesindeyiz :D neyse susuyum şimdi kıskanç diycekler
pixies forever <3<3
Misafir-Telekinetik

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

o zaman bence public olmalı herkese acık olmalı neden şifreli bölümler var forumsa açık olmalı açıkçası , şayet samimi olanlar mesela korzay ve ekibi yani şuan ki şifreli bölümlerin üyeleri kendilerine facede veya baska bir yerde özel bir grup yapabilir orada paylaşım yapıp chat yapabilirler , bizde istifade etmek istiyoruz
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Arkadaşlar benim görüşüm her forumda Vıp özel vb. gruplar vardır bunun nedeni paylaşımın daha kaliteli olması için bu gruplar bence olmalıdır çünkü grup olarak insanlar birbirlerini daha cabuk geliştirirler.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön