ayet :(

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: ayet :(

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

bende bilmiyorum acaip isiniyor :) bazen fiziksel güc diye dusunuyorum ama ins oyle degilldir.. :D

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

FatihAydin61 yazdı:Evet sınıfta yaptım herkes onun hilesini biliyorum , üflüyosun vb. şeyler dediler ya... Cahiller :D
fatih kardeşim sana yalancı demek istemiodum ama daha 1 hafta önce psi-wheel yapamıodun bana kapak çalışmasını soruodun eğer kaşık büktüysen tebriklerr x)))
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
osman01

Okunmamış mesaj gönderen osman01 »

bende yeni başladım annem bana yapma diyor büyücümüsün sen diyor arkadaslarımda ınanmıyor ama ben sonuna kadar inanıyorum ben yapacağım sızde goreceksınız dıyorum ama psi whell de kesın bır sonuc alamıyorum..
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

kibir için yapılırsa günah mı ? la günahsa söyleyin de yapmayak biri çıkıo günah dio sonra değilmiş dio net bişey döyleyin yaw :D o kadar da uğraştık 10 tur çevirioz psi wheel acemiye göre iyi bence 1 haftada :D
Kakoloui

Okunmamış mesaj gönderen Kakoloui »

Kur'an da telekineziyle ilgili bir şey yok... :D Büyü haram ama bu büyü değil ki bir mahsuru olduğunu sanmıyorum...

Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

Yalniz yazdı:Anneme büktügüm kasigi gösterince ilk dedigi sey: Hele diyorum neden evdeki kasiklar azaliyor :D:D
bende de aynı şey oluo:D ama kıramıyorum ben:D kaşıkları büktükten sonra eskisi gibi durmadığından koymuyorum :D annem sen bi ara kaşık bükmeyi öğrenicem diyodun bükmeyemi çalışıyosun diyo :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Kullanıcı avatarı
muhammet
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

Kakoloui yazdı:Kur'an da telekineziyle ilgili bir şey yok... :D Büyü haram ama bu büyü değil ki bir mahsuru olduğunu sanmıyorum...
bir mahsuru yok ama işte annnemleri inandırmak için :)
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Kullanıcı avatarı
deniz_mavisi

Okunmamış mesaj gönderen deniz_mavisi »

arkların inanmaması gayet koskoca bilim adamlarıda inanmıo ki telekineziye :D :D Kendini birilerine kanıtlmaya çalışma amacım kendi beyninin yetenkelerini keşfetmek olsun bence böle daha mutlu olursun.. hele ztnn ben kendi annem babam için konuşuyorum anneme babana gösterirsem bunları 2-3 gün sonra kendimi hocalarda bulurumm çocuğumun içine 3 harfli girmişşş bi dua okurmusunuzz :D :D
Telekinezi Allahın yüceliğinin göstergesidir maddeciler bunu anlayamazlar
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

deniz_mavisi yazdı:arkların inanmaması gayet koskoca bilim adamlarıda inanmıo ki telekineziye :D :D Kendini birilerine kanıtlmaya çalışma amacım kendi beyninin yetenkelerini keşfetmek olsun bence böle daha mutlu olursun.. hele ztnn ben kendi annem babam için konuşuyorum anneme babana gösterirsem bunları 2-3 gün sonra kendimi hocalarda bulurumm çocuğumun içine 3 harfli girmişşş bi dua okurmusunuzz :D :D
:) güzelll
Biraz ara verelim.
telekinezi61

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi61 »

bencede ama kuranda bunla ilgili bi ayet olduğundan biraz şüpheliyim :D

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön