arkadaşımın astrali [GALİBA]
-
arkadaşımın astrali [GALİBA]
arkadaşlar ben bugu bi ark. sohbet ederken kendi kucuklugundeki yasadıgı olaylardan bahsetdi ben astrelle ugrasıomda o yasadıklarını anlatmadan ben bu astralden fln haberi yokdu:
kucukken bu her turlu seyden korkanmıs karanlık yukseklik hatta hayali ark tarzı tanıdıkları varmış kendi görüyormuş ama annesi fln görmüyormuş hatta onları kendi gözü önünde ölüşlerini fln görmüş tabi kendisi .gece yatmadan önce cinler musallat olmadan olmasın diye bıçakla yatarmış(cinler bıçağa gelmez derler).bi keresinde uyurken bi sese uyanıp penceresinde siyah bir yaratık gördünü suratı fln kendini izlediğini söylüyor.Bu astralde siyahimsi yaratıklardan bahsediyorlar ben de acaba bu çocuk kendiliğinden astralemi çıktı diyom.Açıkcası ben bu çocuktan tırsmaya başladım
kucukken bu her turlu seyden korkanmıs karanlık yukseklik hatta hayali ark tarzı tanıdıkları varmış kendi görüyormuş ama annesi fln görmüyormuş hatta onları kendi gözü önünde ölüşlerini fln görmüş tabi kendisi .gece yatmadan önce cinler musallat olmadan olmasın diye bıçakla yatarmış(cinler bıçağa gelmez derler).bi keresinde uyurken bi sese uyanıp penceresinde siyah bir yaratık gördünü suratı fln kendini izlediğini söylüyor.Bu astralde siyahimsi yaratıklardan bahsediyorlar ben de acaba bu çocuk kendiliğinden astralemi çıktı diyom.Açıkcası ben bu çocuktan tırsmaya başladım
- kara952
Re: arkadaşımın astrali [GALİBA]
Benim bildiğim kadarıyla astralde böyle yaratıklar falan yok... ama sen genede bi uzmanın cevabını bekle...
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
-
bilmiyom bir iki yerde okumustum astraldeki siyah yaratıklar diye
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
ya arkadaşın niye bıçakla yatıyo ki KENDİNE SAPLANCAK :D bi nas , felak okusun 2-3 kere de ayetül kürsi okusun rahat rahat uyusun
pixies forever <3<3
-
- Yeni Kullanıcı
Astralde farklı varlıklar olduğu doğru ama onun astrala çıkışı yanlış
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Bencede yani bi okusun tehlikeye girmeye gerek yok.ozina yazdı:ya arkadaşın niye bıçakla yatıyo ki KENDİNE SAPLANCAK :D bi nas , felak okusun 2-3 kere de ayetül kürsi okusun rahat rahat uyusun
-
bende aynısını dedim onları zaten yapıom tedbiri elden bırakmama lazım diyoralperen6767 yazdı:Bencede yani bi okusun tehlikeye girmeye gerek yok.ozina yazdı:ya arkadaşın niye bıçakla yatıyo ki KENDİNE SAPLANCAK :D bi nas , felak okusun 2-3 kere de ayetül kürsi okusun rahat rahat uyusun
-
ben bu çocuktan tırsmaya başladım valla bu psikopat galiba 3 yıldır takılıyom bunları duyunca fark ettim XD
- Akrep96
bismillah çeker yatarım
gelirlerse ekime gelmezlerse s2me kadar ;)
gelirlerse ekime gelmezlerse s2me kadar ;)
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
- MrArefGH
Arkadaşın çok Harry Poter izliyo olabilirmi? Ruh emiciler felan :)
Ölüm aslında son değil bir başlangıçtır.
-