Sizin Sayenizde Psi Wheel Yaptım :)

Flip

Sizin Sayenizde Psi Wheel Yaptım :)

Okunmamış mesaj gönderen Flip »

2 Haftadır Telekinezinin ne oldugunu biliyorum. Ama Toplasanız 20 Dakikayı geçmemiştir. Yaptığımda İlk Başta nefes alıp veriyorum ondan dönüyordur dedim ve sonra Salona geçtim Bütün kapıları kapattım Nefesimi Tuttum ve Bir baktım Nereye istersem oraya dönüyor (Tabi Ara sıra Aksilikler oluyor) Ama Ne olursa olsun bunu başardım Teşekkürler telekinezi.com.tr =)

İşte Buda Videom :)

Fakat Kavonozun içine koyuyorum Nekadar denediysemde Döndüremedim Neden ola bilir ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PCa7JIL98a0[/youtube]

Kullanıcı avatarı
Akrep96

Re: Sizin Sayenizde Psi Wheel Yaptım :)

Okunmamış mesaj gönderen Akrep96 »

Öncelikle tebrik ederim bu arada kavanoz konusuna gelince demekki biraz daha çalışman lazım =)
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
Flip

Akrep96 yazdı:Öncelikle tebrik ederim bu arada kavanoz konusuna gelince demekki biraz daha çalışman lazım =)
Teşekkür ederim. Artık Dahada Çok çalışırım Birde Para Bükmeyi Yapa miyorum yardımcı ola bilirmisin ?
Kullanıcı avatarı
Akrep96

bence para bükme daha basit kavanozun içinde psi -wheel yapmaya uğraş eğer yapabilirsen sonra para bükmeyi dene emin ol 2 gün içinde çocuk oyuncağı gibi gelicektir =)
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
Flip

Akrep96 yazdı:bence para bükme daha basit kavanozun içinde psi -wheel yapmaya uğraş eğer yapabilirsen sonra para bükmeyi dene emin ol 2 gün içinde çocuk oyuncağı gibi gelicektir =)
Birşey Dicem ama İnanmassın İlk Defa Psi Wheel yapıyorum İlkinde Başardım ilk Başlarda Kaşık Bükme daha Cazip geliyordu İşte denedim Anlattıkları gibi yaptım Psi Wheel'i yaparken hiç birşey düşünmüyorum sadece Kağıda odaklanıp kendime doğru veya İleri Doğru İttiriyorum okadar :)

Kullanıcı avatarı
Akrep96

Yeteneğini keşfetmişsin demekki , ara vermemeni ve daha çok üstünde durmanı isterim tabi bu arada sosyal hayatını aksatmadan...
Flip

Akrep96 yazdı:Yeteneğini keşfetmişsin demekki , ara vermemeni ve daha çok üstünde durmanı isterim tabi bu arada sosyal hayatını aksatmadan...
Sosyal bir Faliyetim yok Bilgisayar Başında Takılan Sıradan bir ergenim :)

Bir Arkadaşım Kalemin Ucunu Kırdığını söyledi zihin gücüyle Fakat bana söylemiyor Bilgin varmı Bu konuda ?
Kullanıcı avatarı
Akrep96

Bu konuda bilgim yok ama telekineziyle birçok şey yapılabilir ve bence kalem kırmakta bunların arasındadır =)
Bu arada konuları takip etmeni isterim ama fazlada takılma kendi yöntemlerinide geliştirebilirsin
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

bence bütün zamanını pc başında geciren bi ergen olma :) bence spor faliyetleri vücundaki kötü enerjiyi atmanı saglar ayrıca tk isini gecsek bile sporla fln ilgilenmen derslerini iyi yönde etkiler
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

artık psi wheel yapamıyorum fakat kaşıkların ve paraların anası ağlıyor:)