Rüyasını Kontrol Etmek İsteyenler Buraya

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
kaan24
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı

Rüyasını Kontrol Etmek İsteyenler Buraya

Okunmamış mesaj gönderen kaan24 »

Bu tekniği bizzat kendim buldum sizle paylasmak istedim. Bunu yapmak için yaz daha uygun geliyor size göre değisebilir. Öncelikle acayip sıkılmalıyız hayattan zevk alamama noktasına gelmeliyiz(hayal ederek olabilir veya gerçek ben gerçekten sıkıldımda kesinlikle rüyamı kontrol edebiliyorum). Şimdi bu durumumuzu unutmamalıyız.Güzel bi yere uzanmalıyız(uykumuz olması şart)sadece o an uykuya dalcanız zamanlarda uyumaya çalıstınızda güzel bi sey düsünün (bu arada o düsündünüz şey yapamadınız bir şey olmalı) .Sakın ama sakın uyuyana kadar ddüsündünüz şey dısında baska bir şey düşünmeyin.Sonra uyudunuz... Bu düşündüğünüz şey rüyanıza gelecek o an hatırlıcaksınız ben az önce bunu yapamıodum nasıl olurda simdi yapıyorum diceksiniz. O anda rüyada oldunuzu anlıcaksınız.Bundan sonrası kolay. Ben öğrneğin rüyada mt2 oynuyorum :)).Bu tekniği deneyin eminim sizlerde yapacaksınız çünkü ben bu tektiği yapıpta rüyamı kontrol edemedim olmadı...

Şunuda belirteyim rüyadan çıkmak isterseniz gözlerinizi açmak gib ibi şeyle uğrasmayın o zmn uyku felci geçirirsiniz yani rüyadan çıksanız bile baska bir rüyaya girer veya uyanırsınız ve hareket edemio gibi olursunuz 2sn- 2dk arasında geçer. Yada yüksek bi binaya çıktınızı hayal edin ve aşaya atlayın.

Uyuduğunuzda bu teknikle rüyanızı kontrol edebilirseniz yorumlarınızı eksik etmeyin..

Not: Bu tekniği 4-5kez yaptıktan sonra bu tekniği yapmaya ihtiyacınız kalmayacak, rüya ile gerçeği ayırt edebilecek ve rüyanızı her zaman kontrol edebileceksiniz.. Eğer uzun bir süre rüyanızı kontrol etmediyseniz ve suan yapamıyorsanız baştan bu tekniği uygulayın.
En son kaan24 tarafından 27 Nis, 12:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!

kaan24
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı

Re: Rüyasını Kontrol Etmek İsteyenler Buraya

Okunmamış mesaj gönderen kaan24 »

Bu arada konuyu yanlıs yere açtım galiba. Yöneticiler düzeltebilirmisiniz
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!
Drowzee

Okunmamış mesaj gönderen Drowzee »

Deniyorum şuan çok işime yarayacak gibi.Tek sorun mutsuz deilim hemde en mutlu günüm.=)
Telekinezi yapamıyorummmmm!!!(Belki azcık yapıyorumdur) =) =)
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

Güzel Hoşda Kendimizi Neden Bunalıma Sokalımki :D
adım

Okunmamış mesaj gönderen adım »

MutsuZuMM... (oluomu abi xDé )
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun

Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

kaan24 yazdı:Yada yüksek bi binaya çıktınızı hayal edin ve aşaya atlayın.
yüksek derecede kalp krizi geçirme tehlikesi olan bir yöntem, bazen uyurken yere düştüğünüz sanıp uyanırsınız o bile kalbinizin küt küt diye yerinden çıkarmışçasına atmasını sağlarken rüyada binadan atlamayı düşünüp uyanmaya çalışmak gerçek hayatta binanın tepesinden atlamaktan farksız, her ikindede %50 ölme olasılığınız var. Onun yerine sadece uyanmaya çalışın zaten uyanacaksınız. kaan24 ün anlattığı yöntem gerçekten güzel, ilk rüyada kendimi farkındalık derecesinde yakalamam benim bu yöntem sayesinde olmuştu, bu yöntemi ben kendim şans eseri bulmuştum, uyurken bir şeyler düşünürken uyumamak için kendimi zorlarken uykuya daldığım esnada etraftaki seslerin yavaş yavaş kesildiğini farkettim ve bir anda düşündüğüm şeyin içinde buldum kendimi ve ilk farkındalık durumuma erişmiş oldum. kaan24 ün yöntemini denemenizi tavsiye ederim ama dediğim gibi bu binadan atlama olayını bence yapmayın.
sadert1221

Okunmamış mesaj gönderen sadert1221 »

Benim doğuştan yeteneğim var.:D İstediğimde kontrol edebiliyom.:DBen alıştım artık
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

ben direk uyanıyorum hoşlanmazsam(tabi uykuda olduğumu çaktığım zaman
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

saol kardeş bende bunu arıyodum ellerine sağlık
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"