Kaşık bükme ile sorunum var

Moderatör: Sai

axi222

Re: Kaşık bükme ile sorunum var

Okunmamış mesaj gönderen axi222 »

walla olmuyor ama bunu çok uzun bir süre denememiz gerekiyor dime 2 haftada olacak iş değil dime ?

Kullanıcı avatarı
1900frkn

Okunmamış mesaj gönderen 1900frkn »

Kardeşim öyle hemen bükülmez o kaşık .Onun büküleceğine tamamen inanman lazım.İnanıyorum zaten diyorsan demek ki kafanın bir yerinde yinede şüphe var demektir.O şüpheyi yok etmedikçe bükülmez o kaşık.
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..

Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
telekinezi61

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi61 »

ben 8 yaşından beri uraşom 11 yaşına yeni girdim az yapom yrdm pls
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Al sana taktik : Konsantrasyon, arzu. 2si yeterince fazlaysa bükülecektir. Kaşığı bükmeyi büyük birşey sanmayın.
telekinezi61

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi61 »

bence başta daha kolay bişeyle başla

axi222

1900frkn yazdı:Kardeşim öyle hemen bükülmez o kaşık .Onun büküleceğine tamamen inanman lazım.İnanıyorum zaten diyorsan demek ki kafanın bir yerinde yinede şüphe var demektir.O şüpheyi yok etmedikçe bükülmez o kaşık.
yok bende şüphe hiç yok ama psi wheel yapmakda iyiyim onu yapıyorum ama kaşık bir gram bükülmüyor 3 haftadır uğraşıom her gün deniorum olmuyor bu işi uzun süre denemekmi lazım ?
Kullanıcı avatarı
1900frkn

axi222 yazdı:
1900frkn yazdı:Kardeşim öyle hemen bükülmez o kaşık .Onun büküleceğine tamamen inanman lazım.İnanıyorum zaten diyorsan demek ki kafanın bir yerinde yinede şüphe var demektir.O şüpheyi yok etmedikçe bükülmez o kaşık.
yok bende şüphe hiç yok ama psi wheel yapmakda iyiyim onu yapıyorum ama kaşık bir gram bükülmüyor 3 haftadır uğraşıom her gün deniorum olmuyor bu işi uzun süre denemekmi lazım ?
Kardeşim sen psi wheel döndürüyorsun çünkü psi wheel i her yapışında döneceğine eminsin.Ama kaşık bükerken acaba bu sefer olacakmı bükülecekmi vb. şeylerle önceden beynini kilitliyorsun.Rahat olman lazım.Kendine bu kaşığı bir insan yaptı ,bir insan niye bükemesin ,sonuçta bu metalden yapılmış bir kaşık vb. telkinlerde bulun böylece kendine güvenin artar.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
axi222

1900frkn yazdı:
axi222 yazdı:
Kardeşim sen psi wheel döndürüyorsun çünkü psi wheel i her yapışında döneceğine eminsin.Ama kaşık bükerken acaba bu sefer olacakmı bükülecekmi vb. şeylerle önceden beynini kilitliyorsun.Rahat olman lazım.Kendine bu kaşığı bir insan yaptı ,bir insan niye bükemesin ,sonuçta bu metalden yapılmış bir kaşık vb. telkinlerde bulun böylece kendine güvenin artar.Umarım yardımcı olmuşumdur.
tamam onlarıda yapıcam peki bunu diyorum kaç hafta denemek gerekir günde kaç dk bu işle uğraşsan belli bir zaman sonra yapabilirsin ?
Kullanıcı avatarı
1900frkn

[quote="tamam onlarıda yapıcam peki bunu diyorum kaç hafta denemek gerekir günde kaç dk bu işle uğraşsan belli bir zaman sonra yapabilirsin ?[/quote]

Günde 5 kez veya 3 kez dene 10 dk süre ile.Aslında süre farketmez bence.Düzenli bir şekilde olsunda zamanın bir önemi yok nasıl olsa bükülecek o kaşık eninde sonunda...