Senin dedin teknikle aynı sayılır.yorumun için çok teşekkür ederimKhornE yazdı:yüksek derecede kalp krizi geçirme tehlikesi olan bir yöntem, bazen uyurken yere düştüğünüz sanıp uyanırsınız o bile kalbinizin küt küt diye yerinden çıkarmışçasına atmasını sağlarken rüyada binadan atlamayı düşünüp uyanmaya çalışmak gerçek hayatta binanın tepesinden atlamaktan farksız, her ikindede %50 ölme olasılığınız var. Onun yerine sadece uyanmaya çalışın zaten uyanacaksınız. kaan24 ün anlattığı yöntem gerçekten güzel, ilk rüyada kendimi farkındalık derecesinde yakalamam benim bu yöntem sayesinde olmuştu, bu yöntemi ben kendim şans eseri bulmuştum, uyurken bir şeyler düşünürken uyumamak için kendimi zorlarken uykuya daldığım esnada etraftaki seslerin yavaş yavaş kesildiğini farkettim ve bir anda düşündüğüm şeyin içinde buldum kendimi ve ilk farkındalık durumuma erişmiş oldum. kaan24 ün yöntemini denemenizi tavsiye ederim ama dediğim gibi bu binadan atlama olayını bence yapmayın.kaan24 yazdı:Yada yüksek bi binaya çıktınızı hayal edin ve aşaya atlayın.
binadan atlama konusunda haklısın ama dier türlü uyanınca yada diğer uykuya geçince hareket edemio gibi oluosunuz o yüzden bu yöntemi deniyorum.
Bu arada bu tekniği geceleri denemeyin çünkü gece ağır bi uykuda oluosunuz bu tekniği yapmanız zorlasıo.
Ben bu tekniği genelde 12-6 saatleri arasında uyuyarak yapıyorum.