Hem axi222 arkadaşımıza yardım hemde öğrenmek amacıyla ...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
axi222

Re: Hem axi222 arkadaşımıza yardım hemde öğrenmek amacıyla .

Okunmamış mesaj gönderen axi222 »

cehalet yazdı:Eskiden bende senin gibi zannediyordum ama biraz araştırınca olayın daha farklı olduğunu anladım.Olaya bilimsel açıdan bakarsan söylediklerin tam anlamıyla saçmalık.Ellerin önemi tahmin edemeyeceğin kadar büyük ve hatta telekineziyi ellerinle yapıyorsun.Ellerden gönderilen enerjiyle oluyor.Biraz araştırdığında ellerin önemini,ellerden çıkan elektrik enerjisinin cisimleri nasıl etkilediğini ve telekinezinin bilimsel açıklamalarını bulursun ve bu söylediklerinin saçma olduğunu anlarsın.Ayrıca kaşık bükmeyle araba fırlatmak arasında da tabiki fark vardır.Sadece zihinsel birşey değil bu.Tamamen fiziksel bir olay telekinezi.Kısaca kaşık büken birisi ancak enerjisi ölçüsünde iş yapabilir.Araba fırlatamaz.Tavsiyem hariçten gazel okumayın.Araştırmadan konuşmayın...
kardeşim ama kaşık için elini kullanmıyorsunki sadece tutuyorsun bazıları elini hiç kullanmadan yapıyor sabir bir yere koyuyor ordan konsantre oluyor ayrıca psi wheel el kullanmadan yapıorum ellerim arkada bile yapıyorum istersen alıyım videoya :D

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

cehalet yazdı:Eskiden bende senin gibi zannediyordum ama biraz araştırınca olayın daha farklı olduğunu anladım.Olaya bilimsel açıdan bakarsan söylediklerin tam anlamıyla saçmalık.Ellerin önemi tahmin edemeyeceğin kadar büyük ve hatta telekineziyi ellerinle yapıyorsun.Ellerden gönderilen enerjiyle oluyor.Biraz araştırdığında ellerin önemini,ellerden çıkan elektrik enerjisinin cisimleri nasıl etkilediğini ve telekinezinin bilimsel açıklamalarını bulursun ve bu söylediklerinin saçma olduğunu anlarsın.Ayrıca kaşık bükmeyle araba fırlatmak arasında da tabiki fark vardır.Sadece zihinsel birşey değil bu.Tamamen fiziksel bir olay telekinezi.Kısaca kaşık büken birisi ancak enerjisi ölçüsünde iş yapabilir.Araba fırlatamaz.Tavsiyem hariçten gazel okumayın.Araştırmadan konuşmayın...
1. si ben kağıt kıpırdatma ile araba fırlatma aynı sey dedim
2. arastırdım
3. sü bu kadar sert bir yazı yazmana lüzum yoktu
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

antiarab yazdı:merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım telekinesle ilgili arastirma yapiyorum fakat sitede saçma sapan bilincsizce konusan bicok insan oldugunu gördüm..kasik bükmek benimde ugrastıgım meslek olan ilüzyon sanatına dahidir...kasıklar asla metal deildir metal uzantının arasında ısıya dayanıksız metal görünümlü bi elementle özel olarak yapilir...parmakların arasında sürtünmeden türeyen ısıyla kasık bükülür...eğer bunu gercekten beyin gücüyle yaptıgını iddia eden bi arkadas varsa ben onu evimde misafir etmeye bildigim bütün manikülasyon ilüzyon hilelerini aciklamaya razıyım...ve unutmayınki yatakta yatarken yatmadıgınız bi konumda yattıgınızı hatta arkadasınızın evinde yattıgınızı hayal edebilirsiniz..veya giden bi aracın daha farkli bi yöne gittigini...fakat gözünüzü actiginizda bunun telekinesle alakası olmadigini sadece hayal oldugunu anlarsınız...telekinesis konsantreyle olusur bedeni elleri elektrik yüklersiniz ve ancak ve ancak ufak cisimleri oynatabilirsiniz oda biyere kadar...arabayı beyin gücüyle fırlatmak falan..cocuk cocuk konusmayın ya
ama teşvik edici bir konuşmaydı saol senin yorumunu okuyan kisi bi burukluk yaşamıstır .

Ne güzel ben zorlanmasınlar biraz daha istesinler diye araba demişim .

ya neden olmasınki hem ?? ne biliyim belki 20 sene sonra bu sitede üye olan biri bak 20 sene sonra dediklerimi yaparsa ne diyeceksin ?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

telekinezi gözlerinden ellerinden çıkan enerjiyle yapılır . sadece inanmakla bitmiyo iş
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

KhornE yazdı:üslubuna hayran kaldım dostum :)
kesinlikle
Biraz ara verelim.

Kullanıcı avatarı
onlymerthy

ozina orasını herkez biliyor diye söylemedim neden tekrar ediyosun :))
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

options yazdı:
KhornE yazdı:üslubuna hayran kaldım dostum :)
kesinlikle
Kendimi kötü hissettm ya Kötü bişeymi yaptım anlamadım hani anlama açısından halka yönelik olsun diye şeetmiştim :(
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

içimde kalmasın xD
pixies forever <3<3
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

Güzelde Sen 2 gün önce psi wheel ceviremiyorum diye ağlıyordun :D ne cabuk gelisdin