öncelikle "Yapamayacağınızı düşünüyorsanız, yapmayın, haklısınız..."
Malzemeler
-Bir kaşık
-Bir mum
-Ve mumu yakmak için kibrit
İlk Adım
İlk olarak kendinizi düşünce olarak hazırlayın. Kaşığı bükeceğinize inanın. Hatta elinize bir yumuşak cisim alın, oyun hamuru olabilir. Elinizde bükün. Bu cismi bükebildiğinize göre kaşığı da bükebilirsiniz.
İkinci Adım
Kendinizi rahat hissettiğiniz bir yere geçin. Rahat bir şekilde istediğiniz yere oturun. Ancak hemen karşınızda masa olmalı. Masa ile aranız çok yakın olmalı.
Üçüncü Adım
Mumu masanın üzerine koyun. Ve yakın. Oturduğunuz yerden masaya rahatlıkla ulaşabilmeli ve görebilmelisiniz. Yanan muma odaklanın. Mumun sıcaklığını düşünün. Mumdaki ateşin kaşığı eritebileceğini düşünün. Ve bunları imajine, hayal edin. Gözünüzde canlandırın.
Dördüncü Adım
Her iki elinizide muma yaklaştırın. Mumdaki ateşin ısısını hissedin. Ne kadar dayanabilirseniz o kadar yaklaştırın. Ellerinizi hemen çekmeyin. Mumdaki ateşi ellerinize çekin, bunu hayal edin. Avuçlarınıza ateşi hapsedin. Ateşin avuçlarınıza dolduğunu düşünün. Ardından ellerinizi çekin.
Beşinci Adım
Kaşığı sağ elinize alın. Solda olabilir farketmez. Kaşığı şu şekilde tutun

Bir elinizle sapıyla kepçesinin birleştiği yere yakın tutun. Diğer elinizde kepçenin tam karşısında avucunuz kepçeyi görecek şekilde açık dursun.
Altıncı Adım
Ellerinize hapsettiğiniz ateşi, kaşığı tuttuğunuz elinizle kaşığa aktardığınızı düşünün, kepçeye bakan elinizle de kepçeye ateş püskürttüğünüzü düşünün. Ateş aktarımı sırasında kaşığın yumuşadığını, kepçeye ateş püskürttüğünüz andada kepçenin geriye doğru eğildiğini düşünün. Bunları yaparken mum hiç sönmesin arada bir muma bakıp ateşi hatırlayın....
Arkadaşlar teknik tamamen bana aittir. -furkanfk