Odaklanamıyorum :(

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
kayacı

Re: Odaklanamıyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen kayacı »

bende de aynı oluyor kağıt kkıpırdıyor ama dönmüyor ne yap malıyım?lütfen yardım

mymurat1

Okunmamış mesaj gönderen mymurat1 »

Kagıda Odaklanıyorum titrıyor yarım tur dönüyor sonra duruyor dönmüyor sürekli nasil döndürcem acaba?
Kullanıcı avatarı
QQQ

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

mymurat1 yazdı:Kagıda Odaklanıyorum titrıyor yarım tur dönüyor sonra duruyor dönmüyor sürekli nasil döndürcem acaba?
Her gün en az on beş dakika yap, aynı şekilde devam et. Bir iki haftaya kalmaz, istediğin konuma gelirsin. ;) Devam et.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)
FireSpirit
Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)

Okunmamış mesaj gönderen FireSpirit »

Ben bazen 15 dkka aralıksız döndürüyorum bazen 3 tur bile dönmüyo ve evde kimse yokken yapıyorum bu neden ya gıcık oluyom sinirleniyom.Şeytan dioki al kağıdı ye :D
Gözlerimiz ile Gördüğümüz Her Şey Aslında Cok Daha Farklıdır...

www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
FireSpirit
Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)

mymurat1 yazdı:Denicem Saolun... Odaklanmak İçinde Sadece kapak Calısmasında Kapagın Alt Tarafına Hiç Bişi Düşünmedenmi Bakcaz? ... Odaklanmayı Daha Kolay nasıl Saglayabiliriz Peki ?
Arkadasım o anda odada veya bulunduğun ortamda ses veya dikkatini dağıtacak hiçbir şey olmasın televizyon, bilgisayar, telefon vb varsa kapat.Ve sonra zihninde hicbir düşünce kalmasın(tabi bu biraz zor)yani cok az sey olsun yapacağın iş hariç hiçbir şey düşünmemeye çalış..Sonra gözünü kapa ve onun döndüğünü gözün kapalı gör(imajine et yani)yani hayal et .İyice odaklan bunu basarabilirim herkes yapıyor ben onlardan daha bile iyi yapacağım ben bunu en iyi ceviren kisiyim de (bunları gözün kapalı yap ve bu "de" dediklerimi(de=söylemek.) gözün kapalı hayal et yani dışa vurma.İyice odaklandığında gözünü aç ve onun döndüğünü göreceksin.Ben böyle 15 - 20 dk cevirebiliyorum daha sonra başım ağrıyor bırakıyorum devam edebilirim ama başım acayip bir şekilde ağırıyor..!

FireSpirit

Birde unutmadan ilk önce kağıt da değil de aliminyum da cevirmeyi dene o daha rahat dönecektir.

mymurat1

FireSpirit yazdı:
mymurat1 yazdı:Denicem Saolun... Odaklanmak İçinde Sadece kapak Calısmasında Kapagın Alt Tarafına Hiç Bişi Düşünmedenmi Bakcaz? ... Odaklanmayı Daha Kolay nasıl Saglayabiliriz Peki ?
Arkadasım o anda odada veya bulunduğun ortamda ses veya dikkatini dağıtacak hiçbir şey olmasın televizyon, bilgisayar, telefon vb varsa kapat.Ve sonra zihninde hicbir düşünce kalmasın(tabi bu biraz zor)yani cok az sey olsun yapacağın iş hariç hiçbir şey düşünmemeye çalış..Sonra gözünü kapa ve onun döndüğünü gözün kapalı gör(imajine et yani)yani hayal et .İyice odaklan bunu basarabilirim herkes yapıyor ben onlardan daha bile iyi yapacağım ben bunu en iyi ceviren kisiyim de (bunları gözün kapalı yap ve bu "de" dediklerimi(de=söylemek.) gözün kapalı hayal et yani dışa vurma.İyice odaklandığında gözünü aç ve onun döndüğünü göreceksin.Ben böyle 15 - 20 dk cevirebiliyorum daha sonra başım ağrıyor bırakıyorum devam edebilirim ama başım acayip bir şekilde ağırıyor..!

Cok Saol Hocam Cok iyi anlattınız Hemen Denicem :))
aliyildiz_12

Okunmamış mesaj gönderen aliyildiz_12 »

bende odaklanamıyorum .s direk aklıma şarkı geliyo
Gözünle gördüğün herşey sadece dünyanın %20 görüntüsüdüR!

ilgi alanım:Psi Ball-Psi Pet
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

test olduğunu sanmıyorum ama şu link yardımıcı olabilir
http://telekinezis.org/telekinezi-tekni ... t2759.html

bende de ilk başta sadece kıpırdıyordu kapak egzersizi ve antremanla git gide düzeldi.muhtemelen enerjini tam olarak yönlendiremediğin için öyle oluyordur merak etme yakında düzelir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
mymurat1

Teşekürler Denicem Simdi Birazcık Dönderebiliyorum Ama Kapak Calısmasında Gözüm Bozulcak Diye Korkuyorum :(

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön