Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Resim

[Birinci Anlatım]

1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.

2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.

Resim

Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarını da yumuşak bir malzemeyle kapatın.

3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz :) Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

Kaynak: beyingucu.net

[İkinci Anlatım]

Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] , Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek)

Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır.

Psi-Wheel Nasıl bir ortamda denenenmelidir?

*Psi-Wheel çok hassastır ve en küçük bir fiziki etkide döner. bu yüzden Kapı-Pencere yada odada rüzgar oluşturacak herşeyi kapatın..
*Elleriniz ve oda sıcak olsun. olmazsa işiniz 2, hatta 3 katı zorlaşır..
*Elleriniz ıslak olmamalı..

Resim

Püf Noktaları

Evet şimdi çalışmaya başlayabilriz. Alıştırmaların ilk denemelerinde tecrübeniz olmadıysa sadece kağıdın döndüğünü düşünün. *Beyninizle kağıdın her köşesini kendiniz çekmeye çalışın, yada yitin.
*Herangi bir köşeyi elinizle tutup çevirdiğinizi düşünün
*Ellerinizden çıkan enerjinin bir hortum yaratıp kağıdı döndürdüğünü düşünün
*Başka bir yere bakın , fakat kağıt görüş alanınızda olsun. başka bir yere bakarken kağıdı döndürmeye çalışın.
Bu yöntem en etkili yöntemlerden biridir. Beynin yeni bişey denemesinden dolayı çıkan frekanslar güçlü olabiliyor.

Kaynak: ufonet.be

_****____*____****_

Anlamadığınız veya zorlandığınız bir nokta olursa çekinmeden sorabilirsiniz. ;)
Saygılar...

_****____*____****_
Geri döndüm

mentalist

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen mentalist »

emeğine sağlık
swordteam

Okunmamış mesaj gönderen swordteam »

ilk denememde oynadı biraz.yani hareket etti.sonrakinde de öyle oldu..teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r

swordteam yazdı:ilk denememde oynadı biraz.yani hareket etti.sonrakinde de öyle oldu..teşekkür ederim..
Tebrik ederim.
Çalışmalara devam ilk denemende yapman çok güzel, hızlı gelişeceğini düşünüyorum.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Bende dün okudum bu yazıyı dün döndürmeye başladım. Gayet güzel bi şekilde dönüyor ama kontrol edemiyorum (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r

Ulquiorra yazdı:Bende dün okudum bu yazıyı dün döndürmeye başladım. Gayet güzel bi şekilde dönüyor ama kontrol edemiyorum (:
Tebrikler, kısa zamanda kontrolü de sağlarsın ;)
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
MiserysCrown

Okunmamış mesaj gönderen MiserysCrown »

Sizlerle paylaşmak istedigim bir konu var.'Anlamadığınız veya zorlandığınız bir nokta olursa çekinmeden sorabilirsiniz' dediginiz için sormak istiyorum.Bu işi uzun süredir yaptıgınızı farz ederek size şu konuyu danışmak istedim.Ben istemeden sinir haliyle baktıgım bardakları kırdım(yada ben öyle düşünüyorum).Başta anlayamadım.Mutfagın sıcaklıgı normaldi.Bardaklar hiçbir şekilde fiziksel bir darbeye ugramadan patladılar.Sonra bagzı araştırmalar yaptım birkaç insanla karşılaştım ve telekinezi yi buldum.Gözümün önünde birçok olay gerçekleşti ama ben hala buna inanamıyorum.Rüzgar ve manyetik alan unsurlarından kaçındım ve anlattıgınız işlemi,kagıdı bir fanusun içine yerleştirerek sürdürdüm.Ne kadar denersem deniyeyim ufacık bir kagıdı bile oynatamadım.Ne yapmamı önerirsiniz? SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Sizin anlatdiginiz bazi kisilerde sinirsel olarak boyle gucler istemeden baktigi seye gider. Mesela siz soylediniz ki (Ben istemeden sinir haliyle baktıgım bardakları kırdım) yani siz o an bardaga kizmaniz mumkun degil.Ama odaklandiginiz sey bardak oldu.Olan da bardaga oldu.Siz telekinezide cok ilerleye bilirsiniz Ben bazi boyle kisiler taniyorum.Sizden bir ricam sinirliyken kimsenin gogusu yonune odaklanmayin.Maazallah kalbi dura bilir.Benim arkadasin basina gelmisdi.sen telekinezide 6 ay ilerle isteyerek bardak catlatacaksiniz.Eger olmasada calismanizda soyle bir sey yapin.Bir seyi haraket etdirmek icin calisma yaparken yanina bardak felan koyun.Bakicaksiniz ki bardakda catlar ortaya cikicak ve ya bazi hafif esyalar haraket etmeye baslayacak.Simdien basarilarinizin devamini dilerim.Tesekkurler.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
MiserysCrown

Okunmamış mesaj gönderen MiserysCrown »

İlgilendiginiz için çok teşekkür ederim.Ancak Kagıt döndürme teknigini yaklaşık 2 haftadır denememe ragmen hiçbir şekilde başarılı olamadım.Bunun sebebi ne olabilir???Ayrıca yazıda ellerin soğuk ve ıslak olmaması gerektigi belirtilmiş.Benim elim kolum yerinde duruyor :| bardaklara karşı elimi kolumu hiç oynatmamıştım.yani elle telekinezinin baglantısı nedir?(belki böylebir konu başlıgı vardır encak konuyu incelemedim özür diliyorum)Benim bunu başaramamamın sebebi inançsızlıkmıdır? yada nerde hata yapıyorum?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Eller sadece kullananlar icin bir vasita gibidir.Ben de ellerimi kullanmiyorum.Boyle daha da karizmatik duruyor.Beyinden enerji eller ve gozlerle gider.isteyen elle iseyen elsiz yapa bilir.Yapamadim diye uzulme.simdi psi-wheel oncesi 1 hafta icin bir sey diyicem.kagit parayi eline koy ve bekle bir kac dakika sonra paranin uc hissesi bukulecekdir.bunu her gun 20-30 defa yapin.Enerjiniz buyusun.Sonra psi wheele gecin.Insanlar en azi 2 hafataya beceriyorlar cunku elleri psinin kenarina koyunca istemeden oradan enerji cikicak ve istemediyiniz yone psini dondurecek.Cok kisi ilk baslarda diyor basardim ama istediyim yere donmuyor henuz.Bu da zamanla olusacakdir merak etmeyin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.