KAĞIT PARA BÜKME
- ibrahimduygulu
Re: KAĞIT PARA BÜKME
arkadaşlar para bükmeyi çok sinirlendiğiniz bir an denemenizi öneririm büklüm büklüm yapabilirsiniz sinirlenince enerji daha artar denemek serbest...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- hereacles
bugun bu teknıgı 3 kere denedım en sonuncusunu mum ısında yaptım ve paranın 4/2 sını katladım mıllet bence telekınezıyı mum ısıgında yapın daha etkılı oluyor...
Telekinezi With Hereacles
-
ben şu kaşık bükmeyi 1 kere denedim çok az oldu.sen ne akdar zamanda büktün?ve o anki duyguların nasıl yaani ne hissediyosun?dejil yazdı:ben kaşığı istediğimzman bükebiliyom arkadaşlar çok korkuyolar
-
bence de bunun telekineziyle bi alakası yokfenomen yazdı:ya arkadaslar lutfen kendinizi aldatmayin.Ellerinize bir iyice bakin.Asasinda mesame denilen kicik bosluklar var burdan enerji cikiyor.elde tutulan kagit parcalarina tesir eder.kime isterseniz verin bunu 10 dakikada da olsa buker.kagit para katlama denilen bir baslik yokdur.gidin psi wheel calisi .birakin bunlari yaw

Sen sadece iste yeter 

- fenomen
- Yönetici
ilk anda parayi elinize alirsaniz o yarida olsa (ama nadir olur bu ) bukulur ama telekineziyl ellerinizdeki enerjiyiy rtirib tam katlaya bilirsiniz.ama azcik bukulen sadece ellerinizin otomatik enerjisidir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- wampirella
fırınlarda kullanılan yağlı kağıtlar cok daha hassas kolaylıkla gözlemleyebilirsiniz ;)
† ı'M noT sCAre oF yOur sTOleN poWeR!!! †
-
Bu telekinezi değildir.Şimdi diyeceksiniz 'Ne diyo bu yav'.Açıklaması şu o kağıt yada kağıt parayı elinize koyduğunuz anda elinizdeki elektrostatik enerji
(telekinezideki değil fiziksel bi enerji elektrikle çalışan aletlerin hepsinde var dolayısıyla insanda da var beyinden dolayı)
kağıda temas ettiğinde kağıdın uçları arası potansiyel fark (yani voltaj) oluşuyor.Böylece + ve - yükler oluşuyor.Sonrada 3.sınıftan beri bildiğimiz olay gerçekleşiyor. Zıt kutuplar bir birini çeker. Bu yazıya yalan diyemezsiniz çünkü bilim adamları araştırma yapmış.
(telekinezideki değil fiziksel bi enerji elektrikle çalışan aletlerin hepsinde var dolayısıyla insanda da var beyinden dolayı)
kağıda temas ettiğinde kağıdın uçları arası potansiyel fark (yani voltaj) oluşuyor.Böylece + ve - yükler oluşuyor.Sonrada 3.sınıftan beri bildiğimiz olay gerçekleşiyor. Zıt kutuplar bir birini çeker. Bu yazıya yalan diyemezsiniz çünkü bilim adamları araştırma yapmış.
-