Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Gork1307

Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım

Okunmamış mesaj gönderen Gork1307 »

Öncelikle merhaba . :) Ben bu astral seyahati sırf sevdiğim kızı uyurken izleyebilmek için yapmak istiyorum . Bu düşünce benim astrale çıkmamı kolaylaştırır mı yoksa aksine zorlaştırır mı ?

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Astral Seyahatle ilgili soruları https://www.astralseyahat.net/ Sitesinde işlerseniz daha verimli olacaktır.

Düşünceler tabiki herşeyi etkiler. Bunu durumu aşağıdaki iki şıkta zihninde canlandırarak deneyebilirsin.

Hedef 1: Ben Astral Seyahat'i Yüce yaratıcının yaratma sanatını bizzat görüp tüm evreni, uzayı, galaksileri, yıldızları, kara delikleri ve insanların asla gitmedikleri, gidemedikleri yerleri seyreylemek ve Allah'a olan hayranlığımın bizzat görerek artması için yapmak istiyorum.

Hedef 2: Kız arkadaşımı görmek için Astral Seyahat yapmak istiyorum.

Bu basit karşılaştırma bile hedeflerin ve niyetlerin zihin ve beyin üzerinde ne kadar etkili olduğunu göstermeye yetecektir sanırım.
Sadece kız arkadaşını görmek için Astral Seyahat yapılmaz mı? Tabiki yapılır ancak bu "Oyuncak almak için para biriktirmekle Oyuncak Fabrikası yapmak için Kredi çekmek" arasındaki fark gibi olur. Yani daha değersiz... Doğal olarak ta değersiz olanları bilinçaltı ve zihin çok iyi ayırt eder.

Yani Senin Kız Arkadaşına Olan Sevgin ve O'na bakış açın ölçüsünde başarılı olabilirsin.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
kara952

Re: Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

Gork1307 yazdı:Öncelikle merhaba . :) Ben bu astral seyahati sırf sevdiğim kızı uyurken izleyebilmek için yapmak istiyorum . Bu düşünce benim astrale çıkmamı kolaylaştırır mı yoksa aksine zorlaştırır mı ?
Benim kafadan biri :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.