arkadaşım hristiyan kaynağı diyorsun o incil belki 5000 defa değiştirilmiştir bu teori gerçek değilLycanthropy yazdı:Atatürk'ü masonların öldürdüğü kesinlikle doğru, Tsunami hintliler tarafından değil, Abd tarafından nükleer faliyetletlerle yapılıyor bu da doğru. Hatta sadece tsunami değil bazı büyük depremlerde de parmakları var. Örneğin 1999 İstanbul depreminde (bunu ispatlarım). 11eylülün gerçek olduğuna inanan bi tane akıllı dürüst adam bulamazsınız zaten. Bu da doğru. Ve Fatih Sultan Mehmed'in zehirlendiği teoride değil, birçok tarih profu kabul ediyor. Ancak diğerlerinin gerçek olduğundan şüpheliyim. Ama Hz. İsa'nın bir soyu olduğu, ilerde onun soyundan gelecek olan birisinin kutsal kaseyi bularak tüm hristiyan alemini birleştireceği ve dünyaya hakim olacağı inancı bazı hristiyan kaynaklarında var.
Dünyayı Sarsan Komplo Teorileri
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Dünyayı Sarsan Komplo Teorileri
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
belli olmaz
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
belli olur çünkü o (değiştirilmiş ) içinde gerçek olmayan çok şey var adam kendi uyduruktan sallıyor neden değiştirilmiş incil o zamn adamların işine gelmiyor hepsi yalan...qUrKaN yazdı:belli olmaz
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- muhammet
qUrKaN yazdı:belli olmaz
gurkan???? :(
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- qUrKaN
ne oldu:Dmuhammet yazdı:qUrKaN yazdı:belli olmaz
gurkan???? :(
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
peki söyle bakalım bu islam kaynakları nelerden yola çıkarak yazılıyor.Lycanthropy yazdı:Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Kuranda namaz kıl diyor, kaç rekat ve nasıl nerde yazıyor? Abdest al diyor, nasıl alınır nerde yazıyor? Biyerin kanaması mı yoksa bi kadına dokunmak mı abdesti bozar ne kuranda ne de hadislerde yok. Mezhep imamları söylüyor. Vesaire.. Ki hristiyanlık daha karmaşık bi araştır istersen adamım.levitasyon_ustası yazdı:peki söyle bakalım bu islam kaynakları nelerden yola çıkarak yazılıyor.Lycanthropy yazdı:Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bence buradakilerin hepside doğru olabilir zaten masonlar çok eski bir ekip sayılır hz. süleyman dönemlerine dayanıyor ve kendilerince tehdit gördükleri kişileri öldürüyorlar yani bana göre doğru bu tsunami olayını daha öncede duymuştum oda doğru olabilir ama depremler sonucuda olabilir neyse asıl önemli olan böyle bir olasılığın var olduğu yani bana göre hepsinin olma olasılığı yüksek bu yüzden dolayı "paylaşım için teşekkürler"
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
adamım bu da peygamberimizin öğretmiş oldukları şeyler .hee bi şey daha hadislerde var diye biliyorum ben abdesti ne bozar diye :)Lycanthropy yazdı:Kuranda namaz kıl diyor, kaç rekat ve nasıl nerde yazıyor? Abdest al diyor, nasıl alınır nerde yazıyor? Biyerin kanaması mı yoksa bi kadına dokunmak mı abdesti bozar ne kuranda ne de hadislerde yok. Mezhep imamları söylüyor. Vesaire.. Ki hristiyanlık daha karmaşık bi araştır istersen adamım.levitasyon_ustası yazdı:peki söyle bakalım bu islam kaynakları nelerden yola çıkarak yazılıyor.Lycanthropy yazdı:Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
-